FESTMÉNY RENDELÉS TÉMA MEGADÁSSAL

Lehetőséged van megadni egy témát, méretet, darabszámot, amiből tiffany technikával önálló művészi alkotást készítek. Mit jelent a téma megadás?

Úgy működik, mint egy képzőművészeti pályázat. Például: a Magyar Alkotóművészeti Nonprofit Kft. képzőművészeti pályázatot hirdetett ki Kép/Test/Lét címmel, ahol a Szolnok környéki művészek Legyőzött határok alcímen az emberi test teljesítőképességének határait hivatott bemutatni, középpontba helyezve az artista hagyományokat, és a testi erőt igénybe vevő műfajokat. Ez egy gyönyörű téma, ami azonnal megmozgatott. Képek születtek bennem és sok érzés. 

Vagy téma például: Mária gyermekkel, zenészek zene közben, kedvenc vers, tangó stb. Ezek mind olyanok, amelyek érzéseket és képeket hoznak fel bennem, amiből alkotás lesz.

Mi nem témamegadás? Amikor konkrétan megszabod, hogy mit ábrázoljon a kép és milyen színekkel. Például piros liliomokat kérsz fehér vázában, vagy a sümegi várat kéred és küldesz egy fotót is, piros/sárga köröket, mert ilyen a szobád színe stb. Ilyen megrendeléseket NEM vállalok. Ezek az alkotásban már korlátok és nem lehetőségek. Pont ezek miatt a korlátok miatt hagytam fel a klasszikus megrendelés teljesítéssel. Ilyen elképzelésekkel üvegműves felkeresését javaslom.

A témamegadással rendelt képeket minden további nélkül használhatod: bejáratóajtó üvegnek, beltéri ajtó üvegnek, ablaküvegnek, szekrényüvegnek, világító faliképnek, bekereteztetett faliképnek., ablakba akasztott képnek. Háttérvilágítás készítést és képkeretezést partnereimmel vállalok a megrendelt alkotáshoz. Nyílászáróba szereléshez szakembert kell hívnod. Amennyiben nyílászáróba rendelsz rézfóliás üvegmozaik technikával készült képzőművészeti alkotást, számolj a keretbe behelyezett nem látható szélekkel is! Ezzel együtt add meg a pontos méreteket. Utólag sem levenni, sem hozzátenni nem lehet a kész képhez. Lehetőséged van egy kisebb képet is nyílászáróba tenni. Ehhez háttérüveget kell választanod, ami kitölti a szabad területeket a kép körül. Ez lehet sima ablaküveg, víztiszta, vagy színes katedrálüveg, savmart üveg. A választott háttérüvegbe forrasztom bele az alkotást. Ebben az esetben szükség lesz két méretre: az alkotás méretére és a (háttérrel együtt) teljes méretre.

A kész alkotás házhozszállítását saját gépkocsinkkal végezzük, vagy eljöhetsz érte tápiószecsői alkotóműhelyembe.

A témamegadásos rendelés menete:

  1. Írd meg az alábbi űrlapon, pontosan mit szeretnél: hány alkotást, milyen méretben, mi a téma. (A témát kifejtheted bővebben is.) Önálló képet "festményt" rendelsz, vagy a továbbiakban nyílászáróba teszed. Háttérvilágítással + kerettel, csak keretezve szeretnéd átvenni a kész alkotást, vagy ezek nélkül. Ebben az estben tegyek rá akasztót, vagy nincs rá szükség. Ha személyesen szeretnél rendelni tápiószecsői alkotóműhelyemben, elég ezt jelezni az üzenetben.
  2. Az adott témára rajzot készítek, amit lefotózok és elküldöm e-mailben a színelképzelésekkel. Ez egy kartonlapra készített sablon (terv) lesz. A rajz elkészítése ingyenes! Ez egy bónuszajándék a bizalmadért! A rajzzal küldöm az árajánlatot is. Az ajánlat és a sablon elkészítése nem jár semmilyen kötelezettséggel! Minden további nélkül elállhatsz a megrendeléstől.
  3. Amennyiben elfogadod a tervet és az árajánlatot, a mű megrendeléséről Felhasználási Szerződést* készítek. Alapanyagra előleget kérek, ami a teljes ár 25%-a. Ezt átutalással fizeted. A szerződés tartalmazza az előleg összegét és kötelezi a megrendelőt a fennmaradó összeg maradéktalan kifizetésére az elkészült alkotás átvétele előtt. Ezt akkor is ki kell fizetned, ha közben mégis meggondoltad magad és nem kell a megrendelt kép. Én kötelezettséget vállalok az alkotás elkészítésére és átadására ésszerű határidőn belül. A szerződés megszegése bármely fél részéről jogi következményeket von maga után. 
  4. A megrendelésedkor függőben lévő munka befejeztével azonnal nekiállok a festményed elkészítésének. Erről e-mailben tájékoztatlak. Amennyiben szeretnéd, időközönként megírom hol tart a projekt. Az alkotásra vonatkozóan viszont nem fogadok el menet közben utasításokat! Az elkészült képet átveheted személyesen tápiószecsői alkotóműhelyemben, vagy kérhetsz házhozszállítást. Személyes átvételnél készpénzben fizeted az előleg után fennmaradó összeget. Házhozszállításnál előreutalással egyenlíted ki a vételárat és a kiszállítást. Egyedi megrendelésed is fizetheted részletekben. 

Az űrlappal egyszerűen és gyorsan küldheted el a megrendelést email címemre!

Megkeresésedre 1 napon belül válaszolok.

Ismerd meg alkotói stílusom!

Jelenleg megvásárolható és korábbi alkotásaim jól tükrözik stílusom. A képcímek segíthetnek a témák megadásában is.