GLASS FEELING GALLERY GARANCIÁK

 • Minden tiffany üveg alkotás eredeti
  A galéria kínálatában szereplő képek Hula Zsuzsa eredeti alkotásai. Minden darab az alkotó gravírozott aláírásával és a készítés dátumával hitelesített. Az alkotások mellé eredetiséget igazoló okiratot is kapsz a művésztől.
 • Egyszeri és megismételhetetlen
  Egyik festményről sem készülnek reprodukciók, vagy rendkívül hasonló további példányok. Az eladott alkotások fotója alapján érkező felkérések másolat készítésére, elutasításra kerülnek. Így biztos lehetsz benne, hogy egy teljesen egyedülálló műalkotást birtokolsz, ami maradandó értéket képvisel.
 • 100% tiffany technika
  Az eredeti aprólékos és pontos munkát igénylő rézfóliás, ón forrasztásos mozaiküveg munka minden darab. Nincsenek ragasztott elemek és utólag festett színek, részletek.
 • Csak minőségi alapanyag
  A tiffany technikához az Egyesült Államokban gyártott művészeti üvegtáblákból készült minden alkotás. A felhasznált alapanyagok túlnyomó része hagyományos kézzel nyújtott üveglap, illetve speciális gyártósoron készült egyedi üvegek.
 • Soha nem fakuló színek
  A technikához használt színes üvegeket különböző fémoxidokkal színezik. A színező anyagokat még olvasztás előtt belekeverik az üveg alapanyagaiba, tehát a szín összeolvad az üveggel. Egy évszázad elmúltával is megőrzik árnyalataikat.
 • 100% pénzvisszafizetési garancia
  Ha nem azt kaptad, amire számítottál, nem néz ki jól a falon/ablakban, magyarázkodás nélkül visszaküldheted. Részletek az ÁSZF-ben.
 • Gyors, megbízható és biztonságos szállítás belföldön és külföldre
  A megrendelt alkotásokat biztonságosan becsomagolva, értékbiztosítással, törékeny csomagként az MPL 3-4, a DHL 2 - 3 munkanapon belül, kézbesíti. Külföldre szállítást a DHL EXPRESS végzi zónától függően 4 - 7 nap kézbesítéssel.