Te is olyan műalkotásokat keresel, amelyek megszólítanak mondanivalójukkal, egy hullámhosszon vannak Veled és úgy érzed gondolkodásod, érzéseid és ízlésed tükrözik? 

NEKED KÉSZÜLTEK

ÜVEGKÉPEIM

Ismerd meg exkluzív üvegképeim, amelyek szívvel, lélekkel és érzéssel készültek, számtalan kis üvegdarabból, hogy szebbé tegyék otthonod és hétköznapjaid!  

Az üvegfestmények igény szerint világító faliképekké alakíthatók háttérvilágítással, amihez képkeretezés is tartozik. 

A képek 100%-ban rézfóliás üvegmozaik technikával készültek, színes művészeti üveglapokból! Garantáltan évszázadokig ragyogó színek! 

KATTINTS A KÉPEKRE ÉS NÉZD MEG A RÉSZLETEKET!

KIS ÜVEG KÉPEK AZ OTTHON HANGULATÁHOZ

Különleges ajándékok

Ezek a különleges üvegképek ajándékokként is megállják helyüket, hiszen maradandó értéket képviselnek.  Lepd meg szeretteid olyan műalkotásokkal, amelyek kifejezik az érzéseid!

A kis képekkel ízelítőt adok stílusomból és az üvegalkotások egyedi hangulatából. Akárcsak a nagyobb képeim, a kisebb darabok is szeretik a fényt, ezért hozzájuk is készítünk háttérvilágítást, amennyiben ezt választod. A kis festmények egységesen 20 * 24 cm - esek és azonos áron vásárolhatók meg. 


Tetszettek az üvegalkotásaim? Szeretnél visszatérni a honlapomra? Érdekelnek az újabb megvásárolható darabok?

Ha nem akarod szem elől téveszteni a műveim és a honlapot, maradjunk kapcsolatban hírlevél segítségével. Az új képek elkészültéről, kiállításokról e-mailben értesítelek. Nem szemetelem tele email fiókod promóciókkal! Csak az újdonságokról értesítelek. Feliratkozásod 10% kedvezménnyel köszönöm meg, amit az első vásárlásodnál használhatsz fel.


Hula Zsuzsa alkotóművész - rövid bemutatkozás

A nevem -akár az üveggel színezett festményeim- teljesen új és ismeretlen a képzőművészetet kedvelő közönségnek. Tíz éve döntöttem úgy, hogy az leszek, aki mindig is lenni akartam: művész. Sok vargabetű tarkította életem, mire ismét rátaláltam a képzőművészetre és benne magamra, stílusomra, mondanivalómra. Megismerkedtem a rézfóliás mozaik technikával és magával ragadott a színes, márványos, opálüvegek világa. Festményeimben az üveg mellett kulcs szerepe van a fénynek és az érzéseknek. Ez a három összetevő határozza meg alkotásaim lényegét. Garancia

 • Üvegképeim saját alkotói stílusomban készültek, nem mások művészetének másolatai. 
 • Soha nem fakuló ragyogó színek, ami a színes művészeti üvegeknek köszönhető. 
 • 100% rézfóliás üvegmozaik technika! Nincsenek utólag festett, ragasztott elemek
 • A megrendelt képeket biztonságban házhozsztállítjuk az előre megbeszélt időpontban.
 • Ha elégedetlen voltál a kiszolgálással, az átvett alkotás nem olyan volt, mint az online galéria fotóin visszakapod az árát!*

*Felhasználási Feltételek

Kinek ajánlom üveg műalkotásaim?

 • Neked ajánlom képeim, ha szereted az üveg misztikus hatását és különleges színeit, ahogy a fény átvilágítja. 
 • Ha fontosnak tartod az időt álló értékeket. 
 • Szereted a művészetet és nyitott vagy az újra.
 • Tisztában vagy a műalkotások értékével és felelősségteljesen, átgondoltan vásárolsz.

Kinek NEM ajánlom műalkotásaim?

Ha valami olcsó dekorációs megoldást keresel otthonodba.

 • Nem érted és értékeled a művészi alkotásokat, a belefektetett értéket, munkát.
 • Ha szeretsz hirtelen felindulásból vásárolni.
 • Ha a divattal változik az ízlésed.
 •  Ha csak valami kiegészítőt keresel a bútoraidhoz. (Ide kéne valami kék a kanapéhoz stb.)

Szolgáltatásaim

 • Lehetőséged van téma megadásával üvegfestményt rendelni. 
 • A nagyobb festmények házhozszállítását nem bízom csomagküldő cégekre, tekintettel értékükre és törékenységükre. Az üvegképeket saját autónkkal visszük el Hozzád előre egyeztetett időpontban.
 • A képeket igény szerint háttérvilágítással átalakítjuk hangulatos világító faliképpé.
 • Képeim megvásárolhatod rugalmas részletfizetéssel. Természetesen kamatmentesen.

Nézd meg élőben!

Nehéz néhány fotó alapján dönteni? Gyere el tápiószecsői alkotóműhelyembe és nézd meg élőben a képeket! Egyeztessünk időpontot, írj a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre. Látogatásodkor vendégem vagy kávéra, teára, süteményre. Alkotóműhelyemben betekintést nyerhetsz a most készülő képmunkafolyamataiba. 


AJÁNDÉKOZZ MARADANDÓ ÉRTÉKET

Ha szeretnél műveimből ajándékot vásárolni, de nem tudod mi tetszene az ajándékozottnak...

Nagyszerű megoldás az ajándékutalvány!


LEGFRISSEBB CIKKEIM A GLASS FEELING BLOGBÓL

Hogy kerülnek festmények az ablakba? Ez egy új és bolond árnyékolástechnika? Természetesen nem! Nem a megszokott vászonképekről és festményekről lesz most szó. Egy iparművészeti technikáról töröltem le a port és a rárakódott szokásokat. Mondhatjuk, hogy kihúztam abból a skatulyából, amibe rakták. Ismerd meg az ablakba akasztható "festményeket"!

Jön a nyári ART DESIGN MARKET a Budapest Garden-ben! Az Antropos idén is megrendezi nyári vásár sorozatát, ahol hazai alkotók divat kiegészítőivel, ruháival és művészi alkotásaival találkozhatsz nyáron 4 alkalommal. Az idei vásárra én is kaptam egy kedves meghívót.

Jelenleg is folyamatban van egy kép készítése. Az új "kis festmények" kategóriába készül a következő három festmény. A fejemben már kialakulóban van a következő nagyobb alkotások terve is. Ha szeretnéd tudni mi készül az elkövetkező hónapokban olvass tovább!