KAPCSOLAT

Látogass el alkotóműhelyembe!

Szeretettel várlak alkotóműhelyemben, ahol megnézheted a kész és készülőben lévő festményeket. Élőben egészen más! Lehetőséged van személyes vásárlásra, beszélgetésre és láthatod a munkafolyamatokat. Egyeztessünk időpontot látogatásodhoz!

Vagy

Tedd fel kérdéseid az alábbi email címre kattintva!

Bármilyen kérdés merült fel benned weboldalammal, szolgáltatásaimmal vagy alkotásaimmal kapcsolatban, írd meg bátran! Az üzenetedre 24 órán belül válaszolok. Email címedet nem használom fel hírlevél küldésre és nem zaklatlak promóciókkal, csak a feltett kérdésre, megkeresésre válaszolok. Az alábbi email cím kattintható. Azonnal tudsz levelet írni.

Hula Zsuzsa - Glass feeling

2251 Tápiószecső, Szilvafás utca 8/A

E-mail: hula.zsuzsa@glassfeeling.com


A Hula Zsuzsa-Glass Feeling vállalkozásról röviden

Először csak kedvtelésből alkottam, majd 2014-ben egyéb üveg-dísztárgy tevékenységre indítottam el egyéni vállalkozást a váci Kormányablak-ban. Akkor készítettem első honlapom, amin kis dísztárgyakat kínáltam. A MESKA oldalán is nyitottam boltot és innen érkeztek az első vásárlóim. Sajnos hosszabb ideig szünetelt a vállalkozásom magánéleti és egészségügyi okok miatt. Az újrainduláskor a tevékenységet egyéb alkotóművészetre írattam át, ám még nem vágtam bele az elképzeléseim megvalósításába.Tanultam, közben a kereskedelemben dolgoztam és dolgozok most is. Kettőezer tizenkilenc nyarán kezdtem el a portfóliómat készíteni, ami itt a honlapon látható első 6 alkotás. A weboldalam az új formájában és az új alkotásokkal 2020 február 15 - én lett közzé téve, ezzel indult gyakorlatilag útjára a Hula Zsuzsa-Glass Feelig vállalkozásom. Folyamatosan készülnek az új képek és folyamatosan dolgozok a honlapon. Már nem kis dísztárgyakat készítek. Az új utam az, amire mindig is készültem: a képzőművészet. 

Többet is olvashatsz rólam a Magamról menüben.


Vállalkozás adatai:

Cégnév: Hula Zsuzsanna egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 35902292

Adószám: 79296036-1-33

Székhely: Magyarország 2251 Tápiószecső, Szilvafás utca 8/A

E mail cím: hula.zsuzsa@glassfeeling.com


Tárhelyszolgáltató és weboldal üzemeltető: Webnode AG

Cím: Gartenstrasse 3, 6304 Zug, Switzerland

Regisztrációs azonosító: CH-170.3.036.124-0

E mail cím: info@webnode.com