ART DESIGN MARKET

Jön a nyári ART DESIGN MARKET a Budapest Garden-ben! Az Antropos idén is megrendezi nyári vásár sorozatát, ahol hazai alkotók divat kiegészítőivel, ruháival és művészi alkotásaival találkozhatsz nyáron 4 alkalommal. Az idei vásárra én is kaptam egy kedves meghívót. 

Summer Market: Art Design Vásár
Summer Market: Art Design Vásár

Velem augusztus 20.-án találkozhatsz a SUMMER MARKET-en a Budapest Garden-ben. Délelőtt 10 - től 20 órig várok szeretettel minden vásárlót és érdeklődőt. Itt élőben láthatod alkotásaim és személyesen találkozhatunk, beszélgethetünk. Kint lesz minden kis képem és igyekszem elhelyezni legalább egyet a nagyobbakból. A vásárra készülnek pici képeslap nagyságú alkotások egyszerű grafikával. Természetesen üvegből és rézfóliás mozaik technikával. Nekem ez lesz az első vásárom. Azt nem ígérem, hogy vásározó leszek, hiszen műalkotásokkal nem igen szokott vásári sátrakban állni az ember, de a hasonlóan igényes eseményekre, ahol sok más különleges alkotást láthatsz és vásárolhatsz igyekszem jelen lenni. 

Az Art Design Market időpontjait és résztvevőit itt láthatod a Facebookon.

Az alábbi üvegképeket már biztos, hogy viszem.

GYERE TE IS AZ ART DESIGN MARKET-RE! Találkozzunk személyesen augusztus 20. -án!

Addig is nézz szét online galériámban és írd ide hozzászólásba, hogy melyik nagyobb képpel találkoznál szívesen a vásárban.