Milyen új alkotások készülnek?

Jelenleg is folyamatban van egy kép készítése. Az új "kis festmények" kategóriába készül a következő három festmény. A fejemben már kialakulóban van a következő nagyobb alkotások terve is. Ha szeretnéd tudni mi készül az elkövetkező hónapokban olvass tovább!

Az új "kis festmények" kategóriáról

Szerettem volna olyan képeket is készíteni, amelyek bemutatják stílusom és átadják az üvegképek különleges hangulatát, ám elérhetőbb áron. A művészeti üveg nem olcsó és egy egy festménnyel sok munka van. Alkotásaimban szeretek az apró részletekre is figyelmet fordítani, ezért több időbe telik az elkészítésük, ami megnyomja az árakat. Sikerült egy olyan méretet találnom, amiben még lehet tiffany technikával látványos, esztétikus és főleg pozitív hatású alkotásokat készíteni. Így lettek a "kis festmények" 20 * 24 cm -esek. Az elmúlt 10 évben összejöttek a kisebb üvegek, amelyek már nem elegendőek egy nagyobb festményhez, viszont kis képekhez ideálisak. Sok különleges kézműves üveglap darabom gyűlt össze, amiket csak én nézegettem időnként a pince raktáramban. Így viszont betöltötték ezek a gyönyörű üvegek eredeti küldetésüket és egy egy művészeti alkotás részei lettek.

Zöld Tündérhez főleg ilyen kis üveg különlegességeket használtam, amelyek gyönyörűek átvilágítva. A kis képekből is 6 induló darabot terveztem, hasonlóan a nagyobb festményekhez. Az elkészült darabokat hármas csoportokban teszem fel az online galériába. Az első 3 Zöld Tündér, Angyal és Fényhozó. A következő csoportból elkészült már az egyik festmény, amely az "Ott belül" címet kapta. Ehhez a képhez saját arcomat fotóztam le, így ez tulajdonképpen egy önarckép. Erről az alkotásról még csak mobil fotóm van.

A következő kis festmény szintén egy portré lesz. A munkafolyamatokról művésziesen rendszertelenül a Facebook oldalamon osztok meg képeket és bejegyzéseket.

Volt egy GLASS FEELING KLUB

Eredetileg terveztem hírlevél küldést. Ám ma már senki nem iratkozik fel hírlevélre, mert a cégek és vállalkozók többsége teledobálja a postafiókunkat promóciós anyagokkal. Így, aki szeretne valóban kapcsolatban maradni az érdeklődőivel és nem csak reklámokat küldözgetne, már kénytelen kitalálni valami jó és hasznos megoldást. Ha valaki megelőlegezi a bizalmát és megadja az email címét, az a legkevesebb, hogy ezt valamivel honorálja a vállalkozó. Én is így gondoltam. Létre hoztam egy klubot, ahol ajándék háttérvilágítással és csak tagoknak szóló kedvezményekkel szerettem volna kedveskedni azoknak, akik alkotást szeretnének vásárolni online galériámból. 

Sajnos a klub ötlete amilyen jónak tűnt számomra, pont annyira volt érdektelen mindenki másnak. A végső bizonyosságot egy hirdetés sorozat adta, amiben regisztrációs lehetőség volt. Senki nem regisztrált, így a klubot megszüntettem. Így egyenlőre a hírlevél küldés elképzelése is jegelve lett. Kicsit elszomorított, mert sokat dolgoztam az ötlettel és a honlappal, viszont tanulságos volt ez a kísérlet.

Festmények a kis képek után

Miután felkerül a következő csokor "kis festmény" egy absztrakt alkotást készítek. Egy téma már régóta foglalkoztat és ezt szeretném megvalósítani. Két sorozaton fogok idén dolgozni. Ebből az egyik a "Szilánkok" című lesz absztrakt képekkel, a másik pedig az "Évszakok". Már van egy Tavasz a galériában, amihez elkészítem a többi évszakot is szintén 62,5 * 59,5 cm - es változatban. A két sorozat közben pedig folytatom a kis festményeket. Ezekre az alkotásokra számíthatsz idén a galériában. Rengeteg festmény szeretne még világot látni általam, így folyamatosan dolgozok a képeken és a honlapon is.

Ha tetszenek az alkotásaim, szeretnéd őket élőben látni, várlak Tápiószecsőn az alkotóműhelyemben! Bekukkanthatsz az alkotói folyamatokba és beszélgethetünk.

Várlak vissza szeretettel itt a GLASS FEELING honlapon! Az új képek mellett új blogbejegyzéseken is dolgozok, úgyhogy érdemes visszanézni!

Írta: Hula Zsuzsa alkotóművész