A tetoválás 20 x 24 cm

- 20%

A kép egy fiatal lány szép tetoválását helyezi fókuszba. A tetoválásnak és a fiatal női nyak szépségének szimbolikus jelentése van. A sárgarigó a barátság madara, de egyben kurtizán szimbólum is. A rózsaszín kamélia jelentése csodálat, tökéletesség, szerencse férfiaknak. A lány puha barna haja, szinte tapintható. A kép 45 darab precízen megmunkált üvegdarabból készült.

Alapanyag: 4 mm vastag opálos művészeti üveglapok, ón forrasztás fogja össze az üvegdarabokat. A képet fém záróprofil keretezi két akasztóval.

A festményt kérheted akasztók nélkül, amennyiben kereteztetni szeretnéd.

Október 31 - ig 20% kedvezménnyel! Az alkotásból csak 1 darab van és nem is lesz több!

Variáció kiválasztása:

40.000 Ft-tól 54.850 Ft

Az online galéria megújulása alkalmából:

 • 2020 október 31 - ig a 20 x 24 cm - es kis tiffany üveg festmények 20% - kal kedvezőbb áron
 • Ingyenes házhozszállítással, akár délutáni, vagy szombati kézbesítéssel
 • Vedd át a művésztől! Személyes átvételi lehetőség Budapest egyik legszuperebb kávézójában, ahol vendégem vagy egy jó kávéra, vagy teára.
 • Ajándék tus rajz a megrendelésed mellé
 • + 15% - os kupon

Ingyenes látványterv készítés

 1. Fényképezd le a lehető legszebben azt az enteriőrt, ahová szeretnéd beilleszteni a festményt. 
 2. Add meg egy a képen látható bútordarab méreteit (kanapénál, fotelnál elegendő az ülőfelület mérete). 
 3. Írd meg hová képzelted el az alkotást az enteriőrben (a komód/kanapé fölé középre/balra/jobbra stb.). 
 4. Két napon belül elküldöm a látványtervet! Fotódat a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre várom!

További információk a festményről

A színekről és kompozícióról

A színek hatásai

 • A tetoválás mellett a barna haj hívja fel a magára a figyelmet. A barna szín melegséget, barátságot sugall. Az anyaság gondoskodás, termékenység, a Föld és az organikus dolgok színe. 
 • A lány fehér nyakát szépen keretezi az egyik oldalt körülölelő haj. A kép üdeségét, fiatalosságát és természetességét fokozzák a világos zöld árnyalatok, amik szép keretet adnak a nyak ívéhez, a finom fehér bőrhöz és a váll magasságát díszítő tetováláshoz. 

Motívumok és szimbólumok jelentései

A tetoválás motívumai kecsesen vonulnak jobbról balra a haj felé. A minta középpontjában a kamélia ágon ülő sárgarigó látható, ami a barátság madara, de szeretőt is jelent. A Kínai Birodalomban a különleges bordélyházakat sárgarigó virágcsarnoknak nevezték. A kamélia talán ismerős lehet a Kaméliás hölgy című könyv kapcsán. A virág szimbolikus jelentése: csodálat, tökéletesség, szerencse férfiak számára. 

Melyik helyiségekbe ajánlott "A tetoválás" című tiffany üveg festmény?

Az alkotás könnyen befogadható kompozíciójának és témájának köszönhetően egyedi dekorációja lehet akár otthonod valamelyik helyiségének, akár tetováló, vagy szépségszalonodnak is. A kis tiffany üveg festmény falon is szép, bár igazi meleg színeit csak háttérvilágítással élvezheted. Kis méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető ablakban, kirakatban, vagy kisebb falfelületen. Otthonodban egy komód fölött, vagy több kis színes kép társaságában is jól mutat. Előtérben, nappaliban, lépcsőfeljáró falán/ablakában, vagy női hálószobában egyaránt különleges dekoráció. 

A tetoválás című tiffany üveg festmény egy nőket ábrázoló kis portrésorozat darabja. A sorozatban szereplő további 3 képpel együtt nagyon hatásos. Minden képnek meg van a sajátos hangulata, üzenete, ami a nő és az ember témája köré épül.