A zene varázslata üvegalkotás

Érzelmes ember vagy, szereted a zenét, táncot és csordultig vagy szeretettel? Ez a kép jól illik Hozzád színeivel, vonalaival és a kedves mosolygó arccal. Felfrissíti hétköznapjaid és otthonod a vibráló sárgákkal, narancsokkal. Ez az alkotás hozzád hasonlóan szereti a fényt. Fényben tudja megmutatni Neked a szépséget, ami Benned is ott van. Ablakba helyezéssel, vagy háttérvilágítással oldhatod meg a Fény hatást. Háttérvilágítás részleteit alább olvashatod.

Méret: 35 * 35 cm

Alapanyagok: 4 mm vastag félig áttetsző felhős művészeti üveglapok egy kevés opál üveggel kiegészítve. Az arc meleg sárga opálos üveg. A darabokat ón forrasztás fogja össze, a képet fém záróprofil keretezi két akasztóval.

Az alkotás 29 darabból 18 óra alatt készült.

72.890 Ft

Az üvegkép és hatása lelkedre és mindennapjaidra

Az üvegképen a különböző sárga színek dominálnak. Az áttetsző arany és borostyán mellett az arc világosabb és kicsit narancsosabb sárgából áll. A sárga árnyalatok a melegséget, szeretet, optimizmust  és a pozitív jövő képét erősítik. Ezek hatásához nagyban hozzájárul a szeretetteljes mosolygó arc. Az opálos és az áttetsző narancsos árnyalatok elősegítik az aktivitást, a sárga kommunikációt és kreativitást erősítik. A lila és a halvány zöld ellensúlyozzák a különböző sárga árnyalatokat. Harmóniát és nyugalmat teremtenek a kép összességében. A leheletnyi sötét rózsaszín ad még egy kis szenvedélyt, amit a mellette látható áttetsző fehér tompít. Így áll össze egy harmonikus, nyugalmat árasztó egységgé a több különböző szín. A hullámzó, görbülő kontúr vonalak a pihenést ellazulást segítik elő. Lágyságot, kiterjedést és szeretetet árasztanak, alapvetően a nőies érzéseket erősítik. Az alkotáshoz felhasznált üveglapok színei kimondottan fényben érvényesülnek.

Az alkotás elhelyezése

A zene varázslata igazi jolly joker. Így kis lakásban, ahol egy helyiségnek több funkciót is kialakítottak, jó választás ez a kép. Fali elhelyezéshez háttérvilágítással együtt ajánlom. Valódi szépsége ablak elé akasztva mutatkozik meg. Nappaliban, étkezőben és hálószobában egyformán jól mutat. Leginkább pihenésre, feltöltődésre, közös beszélgetésekre használt helyiségekben érvényesülnek az alkotás pozitív hatásai. Nappaliban egy komód, vagy kis kanapé felett háttérvilágítással igazi meleg hangulatot varázsol. Az étkező asztal közelében beszélgetést inspiráló hatása érvényesül. Igazából "A zene varázslata" festményt nem lehet rossz helyre tenni.

A zene varázslata című alkotás egyszeri és egyedülálló, amiről nem készítek másolatokat, vagy nagy mértékben hasonló további verziókat. Ez az egy darab vásárolható meg, így egy valóban különleges alkotáshoz jutsz hozzá.

Háttérvilágítással

Háttérvilágítással falon is élvezheted a kép igazi szépségét. Az alkotás ebben az estben kap egy hozzá illő képkeretet. Ez a keret rejti a LED szalagot, ami hátulról bevilágítja az üveglapok színeit. A kép így hasonlóan működik, mint egy asztali lámpa. Hátoldalára kerül egy opálos fehér műanyag lap, ami meggátolja a fény szökését. A keretezés és a világítás beszerelése egy hetet vesz igénybe. A világítást külön tudod megrendelni az alkotáshoz nagyon egyszerűen: Miután elküldted a megrendelésed, kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Az ezt követő levélben tudsz háttérvilágítást kérni a megrendelésedhez. A háttérvilágítás költsége rákerül a díjbekérőre, majd a számlára. 

A zene varázslata című kép háttérvilágítással + kerettel 26.800 Ft

Hogyan vásárolhatod meg A zene varázslata című képet?

Az üveggel színezett festményt nem adom fel postán és nem bízom csomagküldő szolgálatra, hiszen törékeny és különleges. Ezért kétféle módon vásárolhatod meg:

1. Tápiószecsői alkotóműhelyemben személyesen. A személyes vásárlás előnye, hogy élőben láthatod "A zene varázslata" című festményt és a többi kész alkotásomat. Betekintést nyerhetsz a készülőben lévő kép munkafolyamataiba, beszélgethetünk, meghívlak kávéra, teára, süteményre. A festmény árát a helyszínen készpénzben, vagy helyszíni utalással tudod fizetni. A képet buborékos fóliába csomagolva tesszük autódba. Személyes vásárláshoz a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre kattintva tudunk időpontot egyeztetni.

2. Élvezheted a kényelmes online vásárlás előnyeit. A kép árát előreutalással fizeted, ezután becsomagolva és biztonságosan rögzítve házhoz szállítjuk neked párommal. Az alkotást személyesen adom át Neked. A házhozszállítást előre egyeztetett hétvégi napon végezzük. Ötszázezer forintot meghaladó megrendelésnél a házhozszállítás ingyenes!


Rugalmas részletfizetési lehetőség

Ha több képet is vásárolsz, 100 ezer Ft felett már lehetőséged van részletfizetést kérni! Az alkotások árát 2 - 3 heti, vagy havi részletben utalod át. Részletfizetési lehetőséget online vásárlásnál a rendelés visszaigazolása után kiküldött e mailben választhatsz. Személyes vásárlás esetén az első részletet készpénzben fizeted alkotóműhelyemben, a továbbiakat átutalással. Az utolsó részlet kifizetése után veheted át a megvásárolt alkotásoka

Adj varázslatot otthonodhoz ezzel a különleges alkotással! Kattints a kosár gombra!

Kérdésed van a képpel kapcsoltban? Írj a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre! Olvasd el kérlek az Adatvédelmi Szabályzatot és az ÁSZF - et!

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁSZF