Angyal spirituális művészi üvegkép

Tárd ki angyalszárnyaid és repülj a FÉNY felé. Belső utad és hited kifejezője egy képben. Az alkotás segít meditálni, elmélyedni az Isteni gondviselésben. A kép fényben mutatja meg teljes szépségét, amihez ablakba akaszthatod, vagy rendelhetsz hozzá háttérvilágítást képkerttel. A részleteket alább olvashatod.

Mérete: 20 * 24 cm

Anyaga: Félopálos citromsárga és fehér művészeti üveg, opálos fehérrel. Az ón forrasztást a háttérben feketére patináztam, míg az angyalnál meghagytam eredeti ezüstös színét. A képet fém záróprofil keretezi két akasztóval.

Angyal 50 darabból 18 óra alatt készült.

43.950 Ft

Az alkotás hatása a lelkedre

A sárga FÉNY, ami a kép tetején opálos, lefelé már áttetsző az Isteni szeretetet szimbolizálja. Melegséggel tölt el és reményt ad. Egy pontból az alkotás nézője felé irányul a szín energiája. Az átlós, egyenes vonalak dinamikusak és határozottságot, erőt sugallnak. A vonalak hatása összeadódik a sárga szín hatásával. Határozottan áramlik feléd az Isteni FÉNY, amiben MOST állsz, ahogy nézed a képet.

 A fényben álló Angyal és a háttér különböző fehér üveglapokból készült. Ezzel a színnel erősítettem a Fény tisztaságát és szentségét. A fehér továbbá a transzcendencia, béke, nyugalom és az új kezdet színe.  Az Angyal teste függőleges vonalra emlékeztet, ami stabilitást ad. A függőleges vonal lélektani hatásai: állhatatosság, szilárdság, egyszerűség. Szárnyai íves vonali összekapcsolódnak a testével, így szinte betakar, védelmez, biztonságot és bizalmat sugall. Az íves vonalak nőies jellegűek és egyensúlyt teremtenek az egyenes, férfias hatású dinamikus háttérrel. Az Angyal forrasztásának vonalait az eredeti ezüst színűre hagytam, így az alakja optikailag az előtérbe kerül, ha a kép nincs átvilágítva. Az ezüst szín nőies hatása az Anyaság, Hold és intuíció, ugyanakkor a tisztaság, őszinteség üzenetét is hordozza, így hatása kiegészíti a fehéret. 

Ezekbe a helyiségekbe ajánlom az üvegképet

Elsősorban egy személyes zugba javaslom, ahol szem előtt van. A FÉNY hatása és az Angyal misztikus alakja háttérvilágítással érvényesül, ami lehet az ablakon beáramló fény vagy képkeretbe szerelt világítás is. Átvilágítás nélkül is szép, hiszen az Angyal alakja ezüst vonalainak köszönhetően kiemelkedik a háttérből. Kis komód, asztal, fotel fölött, vagy egy meditációs helyiség falán, ablakában jó hatással van a lélekre. Azért ajánlom személyes zugba, mert így gyakrabban kerülhet látótérbe. Leülve átadhatod magad a kép erőt és békét adó hatásának. Előfordulhat, hogy nincs személyes kis tered otthon. Ebben az esetben a nappali is megfelelő hely. Persze nem a kanapé fölé javaslom, hiszen pici. Sok kis kép között pedig "elveszik".  Olvasósarokban szintén érvényesülnek pozitív energiái, hiszen itt leülsz és időnként elmerülhetsz az alkotásban. Az előtérbe helyezve jó érzésekkel fogadja az otthonodba belépőt.


Világító falikép Angyalból

A kis 20 * 24 cm -es képekhez, akárcsak a nagyobbakhoz, szintén készítünk háttérvilágítást. A LED szalagot a alkotáshoz illeszkedő szolid keretbe szereljük. A kép hátuljára fehér műanyag lap kerül, ami megakadályozza, hogy kiszökjön a fény. A festményt akárcsak egy asztali lámpát a dróton lévő kapcsolóval tudod felkapcsolni. A drót a kép alján középen kerül kivezetésre. A világítás EU szabványoknak megfelelő CE minősítéssel rendelkezik. A keretezés és háttérvilágítás elkészítése 1 hetet vesz igénybe.

A háttérvilágítás + keret 19. 155 Ft

Így tudod megrendelni a háttérvilágítást: a kép megrendelését visszaigazoló email után kapsz egy második emailt, amiben megrendelheted a LED világítást. Megrendelésedről díjbekérőt küldök, ami tartalmazza a fizetéshez szükséges információkat.

Így tudod megvásárolni az Angyal című alkotást

1. A képet kis méreteinek köszönhetően az MPL házhoz szállítja. Amennyiben ezt az egy képet rendeled meg online, vagy csak kis képeket vásárolsz a futárcég a leggyorsabb megoldás, hogy mielőbb kézhez kapd az alkotást. Megrendelésed előre utalással fizeted. Utalásod beérkezése után csomagod elkészítem és feladom. A feladás napján e-mailben értesítelek. A feladástól számítva várhatóan 3 nap múlva veheted át a csomagot. Az átvétel napjáról a Posta emailt küld a megrendeléskor megadott email címre. A csomagszállítás díja 1800 Ft. A csomagolás ingyenes!

2. Ha nagyobb festménnyel együtt rendelted meg Angyalt, a képeket saját házhoszállítási szolgáltatásunkkal juttatjuk el hozzád garantáltan biztonságosan az előre megbeszélt időpontban. A nagyobb alkotások házhozszállítását értékük és törékenységük miatt nem bízom futárcégekre, ezért párommal szállítjuk házhoz. Ebben az esetben megrendelésed személyesen adom át Neked. Házhozszállítást hétvégi napokon végzünk a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címen egyeztetett időpontban. A házhozszállítás 500 E forint feletti megrendelésnél ingyenes!

3. Lehetőséged van személyes vásárlásra tápiószecsői alkotóműhelyemben. Műhelyemben élőben láthatod az összes megvásárolható és saját tulajdonú alkotásom. Látogatásodkor vendégem vagy egy kávéra, teára, üdítőre, süteményre. Személyesen kérdezhetsz és betekintést nyerhetsz a készülő alkotás munkafolyamataiba. Személyes vásárlás esetén készpénzzel, vagy helyszíni utalással tudsz fizetni. 

Rugalmas részletfizetési lehetőség

100 ezer forint feletti vásárlás esetén rendelkezésedre áll a rugalmas részletfizetési lehetőség! Ha ezt választod, az alkotások árát 2 maximum 4 részletben fizeted átutalással hetente, vagy havonta. Az utolsó részlet megérkezése után szállítjuk el a képeket címedre. A házhozszállítás díját a részletekkel egyenlíted ki.


Vidd el a béke, nyugalom és FÉNY üzenetét otthonodba az Angyal című festménnyel! Kattints a "kosárba" gombra az oldal tetején!

Az alkotással kapcsolatos kérdésed a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre írd meg!

ÁSZF 

Adatvédelmi szabályzat