Fényhozó melegséget árasztó kis üvegkép

Szíved tele van melegséggel és hittel, spirituális útkereső vagy, aki megtalálta a belső fényét. Pozitív gondolkodásod tükröződik ebben a szimbolikus képben, ami kellemes meleg színeivel és egyszerű kompozíciójával jól kifejezi lelki beállítottságod. 

Mérete: 20 * 24 cm

Alapanyagai: Citromsárga és borostyán sárga félopálos művészeti üveg, opálos világos borostyán üveg, réz színűre patinázott ón forrasztással illesztve. A képet keskeny fém záróprofil keretezi, amire akasztókat forrasztottam.

Fényhozó 26 darabból 15 óra alatt készült.

43.950 Ft

Az alkotás hatása a lelkedre

A Fényhozóhoz kellemes, meleg színeket használtam. A nap korongja egy citromsárga félig áttetsző üvegtábla opálos darabja, míg a sugarak ugyanezen tábla áttetsző részei. Az aranyló sárga fény a nyárra és melegségre emlékeztet. Ezért ez szokott lenni általában a nap színe. Ez a szín az életet adó sugárzó energia. A Napot tartó alakhoz pedig a sárga és barna találkozását a borostyán színt használtam. A borostyán követ nevezik napkőnek is. Ezért jól illik ez a szín az alkotás témájához. Az opálos halvány borostyán/fehér üvegből készült háttér átvilágítva  kellemes meleg hatást kelt és kiemeli az áttetsző üveget, így segíti annak pozitív hatását. A képet nőies energiákat erősítő hullámos és íves vonalak uralják. A napsugarak vonalvezetése mozgás, áramlás érzését keltik, ami egy biztos pontból a napkorongból indul. Az alkotás összhatása: pozitív energiák áramlását segíti. Erőt ad, biztat. Bármi is történjék mindig eljön az öröm és boldogság ideje.

Ezekbe a helyiségekbe ajánlom Fényhozót

Az alkotás kis méretével jól érvényesíti pozitív hatását egy tágasabb előszobában, vagy emeletre vezető lépcső előterében. Amennyiben van ablak ezen helyiségekben érdemes a fénybe akasztani. Egy fárasztó nap után hazatérve energiával tölt fel a látványa. Nagyobb nappaliban, ahol több kép is helyet kap egy kis komód, asztalka felett jól mutat. Személyes kis zugban, olvasó sarokban kellemes érzésekkel tölt fel, növeli az energia szintet, segíti az energia áramlást. Sárga színei és kompozíciója vonalvezetése miatt hálószobába ne tegyed! A sárga szín és az áramlást segítő napsugarak kiverik az álmot a szemedből.

A Fényhozó című alkotás egyedi! Nem készítek belőle másolatokat, vagy nagy mértékben hasonló darabokat!

 Háttérvilágítás

Szeretnéd a falon is élvezni a fénnyel átvilágított kép látványát? A képhez akárcsak a nagyokhoz, igény szerint készül háttérvilágítás, amihez tartozik egy képkeretezés is. A keretbe kerül a LED szalag, ez világítja be hátulról az alkotást. A hátoldalra fehér műanyag lapot teszünk, így nem szökik ki a fény oldalra. Az alkotást, mint egy asztali lámpát fel tudod kapcsolni a kép alján kivezetett dróton lévő kapcsolóval. Hogy tudod megrendelni a háttérvilágítást? A megrendelést visszaigazoló email utáni levélben van lehetőséged a világítást kérni. A keretezés és a világítás beszerelése egy hetet vesz igénybe. A háttérvilágítás árát az alkotás árával együtt utalod át.

A háttérvilágítás keretezéssel együtt 19.155 Ft

Így vásárolhatod meg a Fényhozó című alkotást

1. Online vásárlásnál a képet 20 * 24 cm-es kis méretének köszönhetően az MPL házhozszállítja. Az alkotást biztonságosan becsomagolva kapod kézhez a rendeléskor megadott címen. Amennyiben nem tudod a kézbesítés napján átvenni csomagod, a Postán tudod ezt megtenni. Megrendelésed előreutalással fizeted. Miután beérkezett az utalásod becsomagolom a megrendelt alkotást és elküldöm számodra. A házhozszállítás díja 1800 Ft. A csomagolás ingyenes!

2. Nagyobb képet is rendeltél? Ebben az esetben ezzel együtt szállítjuk házhoz a kis képet saját házhozszállítási szolgáltatásunkkal. A megrendelésed személyesen adom át. A szállítás díját a képek árával együtt előreutalással fizeted. Az utaláshoz szükséges adatokat díjbekérőn küldöm. A képeket előre egyeztetett hétvégi napon tudjuk szállítani. A házhozszállítás 500 E forint feletti megrendelésnél ingyenes!

3.  Lehetőséged van személyesen tápiószecsői alkotóműhelyemben vásárolni és megnézni, hogyan készülnek az üveg képek. Itt láthatod az összes kész alkotást. Vendégem vagy kávéra, teára, üdítőre és süteményre. A kiválasztott alkotást/alkotásokat készpénzzel, vagy helyszíni utalással tudod fizetni. Személyes vásárláshoz a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre kattintva tudunk időpontot egyeztetni.

Rugalmas részletfizetési lehetőség

100 000 Ft feletti vásárlás esetén lehetőséged van részletfizetést kérni! Az alkotások árát 2 maximum 4 részletben, hetente vagy havonta egyenlíted ki. Az utolsó részlet beérkezése után veheted át az alkotásokat, amelyeket igény szerint házhozszállítunk.


Tedd kellemesebbé otthonod a pozitív energiák áramlását segítő Fényhozó című képpel! Kattints az oldal tetején a kosár gombra!

Kérdésed van az alkotással kapcsolatban? Írd meg a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre! 

Adatvédelmi Szabályzat

ÁSZF