Gitárszóló pszichedelikus üvegfestmény

Ha szereted a rockot és a kiváló gitárszólókat, esetleg magad is gitározol, akkor ismered azt a csodás érzést, amit ez a kép mesél el színekkel, formákkal és vonalakkal. Neked is megvan az a felemelő érzés a szóló közben? Amikor érzed a zenét? Ezt az érzést viszed otthonodba ezzel a műalkotással. Ezeket a vibráló színeket fényben élvezheted, ha ablakba akasztod az üvegképet, vagy rendelsz hozzá háttérvilágítást. Háttérvilágítás részleteiről lejjebb olvashatsz.

Méret: 35 * 35 cm

Alapanyagok: 4 mm vastag rubinvörös, narancs, sárga, barna félopál és opálos művészeti üveglapok, ón forrasztás, fém záróprofil két akasztóval.

Gitárszóló 137 darabból 29 óra alatt készült.

110.690 Ft

Így hatnak rád a kép színei és kompozíciója

A színek és a kompozíció együttese lendületes, dinamikus. Tele van élettel és energiával. A vörös és narancs árnyalatok tettekre ösztönöznek, növelik a szenvedélyt, lelkesedést. A sárga melegséget, energiát sugall, inspiráló szín, ami elősegíti a kommunikációt. Az élénk rózsaszín az mellett, hogy a szeret és romantika színe szintén dinamikus, tettekre ösztönző hatással bír. A barna gitár és a gitáros haja visz egy kis nyugalmat a képbe. A feléd táguló színes körök és szélesedő aranysárga szalagok igazi energia bombaként hatnak tele lendülettel, élettel. Fáradt, kedvetlen napjaidon garantáltan felpörget, energiával tölt fel és tettekre ösztönöz. Segít beindítani a kommunikációt és a kreativitást, inspirál. Ha ránézel hallod kedvenc gitárszólód, vagy elkezdesz Te is zenélni.

Milyen helyiségbe illik Gitárszóló?

Az alkotás hatását figyelembe véve, olyan helyiségbe érdemes tenni, ahol a család több időt tölt együtt, így a kép tudat alatt hat kompozíciójával és színeivel: beszélgetésre és aktivitásra ösztönöz. A kép mellett ritkábban mélyednek el a családtagok okos eszközeik használatában. Kiváló kiegészítő kreatív tevékenységhez dolgozószobába, irodába, zenesarokba. Segíti az alkotó tevékenységet az új ötletek születését. Modern és monokróm stílusú helyiségbe színt és életet visz. Vendéglátó helyen, ahol élő zene is szokott lenni, kimondottan jó hatású a Gitárszóló című festmény. A vendégeket beszélgetésre és fogyasztásra serkenti. Érdemes ablakba helyezni, vagy háttérvilágítással a falra. Fényben jobban érvényesül a kép hatása és a felhasznált üvegek élénk színei. Mutatós és érdekes háttérvilágítás nélkül is, ám így sokat veszít varázsából és csökkennek pozitív hatásai.

A Gitárszóló című alkotásom egyszeri és különleges. Nem készítek róla reprodukciókat, vagy ehhez nagy mértékben hasonló képet. Így ez az egy darab elérhető, amivel egészen biztos, hogy egy olyan műalkotás birtokosává válsz, ami különleges és csak a tiéd.

Gitárszóló háttérvilágítással

A háttérvilágításnak köszönhetően az alkotás este is teljes szépségében látható. Színes fényeivel kellemessé teszi környezetét. A képet hozzá illő, egyszerű keretbe tesszük. Ez a keret rejti a LED szalagot, ami hátulról megvilágítja a kompozíciót. A hátoldalra fehér, opálos műanyag lap kerül, így a fény nem tud oldalt kiszökni. Hogyan tudsz háttérvilágítást kérni? Megrendelésed után kapsz egy visszaigazoló e mailt. Az ezt követő levélben tudod választani a világítást. A világítás elkészítése egy hetet vesz igénybe. A keretezés és szerelés költségét az alkotással együtt rendezed. 

Gitárszóló világítása és keretezése 26.800 Ft

Hogyan vásárolhatod meg a festményt?

A képet nem szívesen bízom a Postára vagy csomagküldő cégre, hiszen törékeny és egyedi, ezért kétféle módon tudod megvásárolni:

1. Személyes megtekintésre és vásárlásra lehetőséged van a tápiószecsői alkotóműhelyemben. Előre egyeztetett időpontban ellátogatsz hozzám, ahol nem csak a kiválasztott képet láthatod, hanem a többi alkotásomat is. Betekintést nyerhetsz a készülő képem munkafolyamataiba és vendégem vagy kávéra, teára süteményre. A kiválasztott alkotást/alkotásokat készpénzzel, vagy helyszíni utalással tudod kifizetni. A megvásárolt festményt buborékos fóliába csomagolva biztonságosan helyezzük el autódban. A képet fenntartom neked a megtekintés napjáig. Időpont egyeztetéshez kattints a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre.

2. A festményt megrendelheted online a képgalériában látott fotók alapján házhozszállítással. A házhozszállítást párommal végezzük hétvégi napokon. Megrendelésed személyesen adom át Neked. Az alkotást és a szállítást előreutalással fizeted. A számlát email címedre küldöm el. Csak kifizetett képet áll módunkban kiszállítani! Ötszázezer forintot meghaladó megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes!


Rugalmas részletfizetési lehetőség

Gitárszólót lehetőséged van részletre megvásárolni! Az alkotás árát 2 - 3 heti, vagy havi részletben utalod át. A részletfizetési lehetőséget online vásárlásnál a rendelés visszaigazolása után kiküldött e mailben választhatsz. Személyes vásárlás esetén az első részletet készpénzben fizeted alkotóműhelyemben, a továbbiakat átutalással. Az utolsó részlet kifizetése után veheted át a megvásárolt alkotásokat.

Legyen tiéd a festmény, amivel színt és energiát viszel mindennapjaidba! Kattints a "Kosárba" gombra!

Kérdésed van az alkotással kapcsolatban? Írd meg a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre! Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot és a ÁSZF - et!

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁSZF