Hullám non figuratív üvegfestmény

Kedvenced a szép királykék, szereted a tenger hullámait idéző türkizt. Harmóniát, nyugalmat ellazultságot keresel. Egységet és felemelő érzést... A kék árnyalatai és a hullámvonalak játéka elvisznek a nyugalom tengerére. Indiai mangó motívumok és kis fehér buborékok teszik különlegessé a türkizkék hullámokat. Hullám segít ellazulni egy fárasztó nap után. Az üvegkép különleges színeit természetes fényben, ablakba akasztva élvezheted igazán. Háttérvilágítással különleges világító faliképpé varázsolhatod az alkotást. A háttérvilágítást megrendelheted a képhez. Árát a részletes leírás tartalmazza.

Mérete: 30,5 * 50 cm

Alapanyagai: 4 mm vastag sötétkék, türkizkék és fehér félopálos üveglapok. A minták közepén hullámos kézműves türkiz szín üvegek. Az ón forrasztás vonalai eredeti ezüst színűek. A kép széleit ezüst színű fém záróprofil veszi körbe. 

Az alkotás 32 óra alatt 90 darabból készült.

121.900 Ft

Az alkotás hatása Rád

A kék szín békét és nyugalmat áraszt, elősegíti a nyugtató kémiai anyagok termelődését a szervezetben. Támogatja az intuíciót, biztonságot, megbízhatóságot és intelligenciát sugall. Növeli a munka hatékonyságát. A türkizkék hullámok kiegészítik a mélykék hatását. Csökkenti a stresszt és izgatottságot, jelenlétében könnyebben megnyílunk. Motiválja az érzelmi kapcsolatokat. A hullámos vonalak a kék üvegen lágyságot, nyugalmat árasztanak. A víz ritmikus mozgását idézi fel. A hullámos és görbe kontúrvonalak a természetben leginkább a nedves, vizes dolgokban fordulnak elő. A kép ezüst vonalait a forrasztás adja. A fénylő és tiszta ezüst szín azon túl, hogy jól mutat a kékkel, a tisztaság szimbóluma, a Hold, anyaság, intuíció jegyeit is hordozza. A festményen szerepel India ősi szimbóluma és nemzeti gyümölcse a mangó. A mangó motívum nagyon népszerű Indiában. Jelen van ruhaanyagokon, művészeti alkotásokon és az esküvői henna festésben. Indiában a szerelem és vágy szimbóluma. 

Ezekbe a helyiségekbe ajánlom

Otthonodban elsősorban nappaliba és hálószobába érdemes kitenni Hullámot. Étkezőbe a kék szín étvágycsökkentő hatása miatt nem ajánlom. Esetleg abban az estben, ha pont ez a célod. Hálószobában elősegíti a nyugodt alvást, nappaliban pedig nyugtató ellazító hatása érvényesül egy fárasztó nap után. Fehér és világos színekkel berendezett térnek kellemes friss és különleges hatást kölcsönöz. Ha szürkék és barnák dominálnak otthonodban ez a kék alkotás elegánsabbá teszi a teret. Pirossal és zölddel is kombinálhatod, mert így erősítik egymást ezek a színek. A Hullám című képem is fényre lett tervezve. A kék árnyalatok igazi szépsége és hatása természetes fényben, ablakba akasztva érvényesül. Falra háttérvilágítással ajánlom. A festmény kellemes motívumai és hatása miatt nagyszerű választás magánrendelő várótermébe, irodába vagy tárgyalóba.

Hullám, akár a többi alkotásom teljesen egyedi. Egyik festményemről sem készítek reprodukciókat vagy hozzá nagy mértékben hasonló képeket. Így biztos lehetsz benne, hogy egyedülálló és különleges képet birtokolsz. 

Hullám háttérvilágítással

Ha nincs lehetőséged Hullámot ablakba akasztani, háttérvilágítással élvezheted a kép teljes szépségét 

A LED szalagot az alkotás stílusához és színeihez illő képkeretbe szereljük, ami szépen bevilágítja a mélykék színeket. A hátoldalon opálos fehér műanyag lap gátolja meg a fény szökését. A tápegységet közvetlenül a konnektorba helyezed, a képet ezután egyszerűen felkapcsolod, mint egy asztali lámpát. A képkeretezés és világítás beszerelése egy hetet vesz igénybe. Miután elküldted a megrendelésed, kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Az ezt követő      levélre válaszolva tudsz háttérvilágítást kérni az alkotáshoz. A világítás és a keret ára rákerül a díjbekérőre, majd a számlára. 

Hullám keretezése háttérvilágítással 35.500 Ft

Hogyan rendelheted meg Hullámot?

A képet méretei és törékenysége miatt nem adom postára és nem bízom csomagküldő szolgálatra. Ezért kétféle módon tudod megvásárolni:

1. Szeretettel várlak előre egyeztetett időpontban tápiószecsői alkotóműhelyemben, ahol személyesen megnézheted Hullámot és a többi alkotásom. Láthatod az éppen készülő képem és a munkafolyamatokat. Vendégem vagy süteményre, kávéra, teára és így tudunk beszélgetni is. A kiválasztott képet/képeket készpénzzel, vagy helyszíni utalással tudod kifizetni. Az alkotásokat buborékos fóliába csomagolva biztonságosan elhelyezzük autódban. Ha ezt választod írj a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre!

2. Választhatod a kényelmes online rendelést saját házhozszállítással. A megrendelésedet párommal visszük el hozzád előre egyeztetett hétvégi napon. Az alkotást én adom át neked személyesen. Házhozszállításnál előreutalással fizeted a kép árát és a kiszállítást. Ötszázezer forint feletti megrendelés kiszállítása ingyenes! 


Rugalmas részletfizetési lehetőség

Hullámot lehetőséged van részletre megvásárolni. Az alkotás árát 2-3 heti, vagy havi részletben fizetheted átutalással. A házhozszállítás és háttérvilágítás költségeit is a részletekhez számoljuk. A teljes összeg kifizetése után átveheted a megrendelt képet/képeket.


Tedd szebbé otthonod a nyugalmat árasztó Hullám című képpel! Görgess fel és kattints a "kosárba" gombra!

Az alkotással kapcsolatos kérdéseid a hula.zsuzsa@glassfeeling.com e mail címre küldd el! Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot és az ÁSZF - et!

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁSZF