IDOL modern portréfestmény

Részletre is

Ha számodra fontos az ész, értelem a határozottság és a FÉRFI-t jellemző céltudatosság, akkor IDOL mindezt egyesíti számodra. Erősítsd a férfias energiákat otthonodban, vagy irodádban! Ha vezető vagy ezzel a művel érzékeltetni tudod stílusod. Ha nőként ilyen határozott férfi az ideálod a kép Neked készült. IDOL egy karizmatikus falikép. Üvegből készült mégis olyan, mint egy festmény.

Mérete: 50 * 55,7 cm

Alapanyagok: 4 mm vastag fehér felhős és hullámos opálüveg, fekete/fehér/átlátszó barokk üveg, piros és fekete felhős félopálos üveg, ón forrasztás, fém záróprofil, fekete patina.

IDOL 155 darabból 127 óra alatt készült.

455.590 Ft

Így hat rád a portrékép

A fekete fegyelmezett, független, erőt, méltóságot, tartást sugall. A fekete a fény hiánya. A fekete/fehér kombináció erősebb kontrasztot eredményez a fény és árnyék között. A fekete-fehér-vörös pedig egy ősi színkombináció. A fehér tisztasága a fekete mélységével és a vörös izgalmával. A vörös a vér és tűz színe. A fekete-fehér együtt egy isteni egységet alkot, amiben a vörös az emberit jelképezi. A kép egyenes és szögletesebb vonalai férfias érzést keltenek. Az egyenes vonal céltudatosságot, eltökéltséget fejez ki. A hátteret vörös vonalakból álló rombuszok alkotják, ami az ősi időkben női jelkép volt. A katolikus lexikon magyarázatában a rombusz egyesíti a nőt és a férfit, így a házasság szimbóluma. A síkidom felfelé álló hegye a női, míg a lefelé mutató hegye a férfi princípiumot jelképezi. A portrén az alak szembefordul a nézővel, tekintete előre szegeződik. Figyel, összpontosít. A kép egyenességét és túlzott rendezettségét a rakoncátlan hullámos tincsek ellensúlyozzák, amelyek kilógnak a képből. Ha a férfias hatásokat szeretnéd erősíteni modern stílusú otthonodban, vagy irodádban ez a kép neked készült!

A műalkotás elhelyezése az enteriőrben

IDOL letisztult fekete-fehér-vörös színeivel modern enteriőrbe illeszkedik igazán. Elsősorban tágas, szellős nappaliba ajánlom. Érdemes figyelembe venni az alkotás férfias vonalvezetését és hatását. A portré egyaránt tartalmaz hullámos és egyenes vonalakat, így íves kiegészítőkkel és egyenes vonalvezetésű bútorokkal együtt is jól mutat. Világos enteriőrben kiemelkedő a hatása, ám sötét falon is különleges a megjelenése. A minimalista stílus kedvelőinek különösen ajánlom. Modern irodába vagy dolgozó szobába hatása miatt érdemes elhelyezni. Segíti az összpontosítást és a munkát. Semmiképpen nem ajánlom színes, természeti motívumokat ábrázoló kiegészítők mellé. IDOL nem egy társasági ember. Ez a kép önállóan szép. Több kép mellett nem érvényesül, kaotikus hatást eredményez.

IDOL című képem egy különleges modern darab, amiből nem készítek többet. A festmény egyedülálló művészi alkotás.
Hogyan tudod megvásárolni IDOLT?

Az alkotást értéke és törékenysége okán nem bízom postára vagy csomagküldő szolgálatra, ezért kétféle módon tudod megvásáropni:

1. Személyesen, Tápiószecsőn az alkotóműhelyemben. Ennek a hagyományos vásárlási módnak nagy előnye, hogy élőben látod a képet. Otthonomban láthatod a többi elkészült festményem is. Személyesen könnyebben tudsz kérdezni, lehetőségünk van beszélgetni. Betekintést nyerhetsz a készülő képem munkafolyamataiba. Látogatásodkor vendégem vagy kávéra, teára, süteményre. Személyes vásárlásnál készpénzben tudsz fizetni. A megvásárolt képet/képeket buborékos fóliába csomagolva biztonságosan helyezzük el autódban. Az online kiválasztott alkotást megtekintésig fenntartom neked! Személyes vásárláshoz a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre kattintva tudsz időpontot egyeztetni.

2. Kényelmes online vásárlással és biztonságos házhozszállítással. Egyetlen kattintással kosárba teszed IDOLT a fent látott fotók alapján. Megrendelésed előreutalással fizeted. A számla tartalmazza a kép árát és a kiszállítás díját. A kifizetett alkotást párommal visszük el Hozzád előre egyeztetett időpontban. Az alkotást személyesen adom át Neked. Ötszázezer forint feletti megrendelésnél a kiszállítás ingyenes!


Rugalmas részletfizetési lehetőség

Nem kell lemondanod a festményről, ha pont most nincs annyi pénzed! IDOL megvásárolható részletfizetéssel. Az kép árát 2 -4 heti, vagy havi részletben fizeted ki. Online megrendelésnél a részletekkel fizeted a házhozszállítást is. Személyes vásárlásnál az első összeget készpénzben fizeted, a továbbiakat átutalással. A kifizetett képet igény szerint ebben az esetben is házhoz szállítjuk, nem szükséges ismét eljönnöd. Minden esetben a teljes összeg átutalása után veheted át az alkotást! 

 Tedd különlegessé nappalid IDOL - al! Kattints a kosár gombra!

A képpel kapcsolatos kérdéseidet küldd el a hula.zsuzsa@glassfeeling.com e mail címre! Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot és az ÁSZF - et!

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁSZF