Szinergia világító művészi üvegkép

Részletre is

A Férfi és Nő, mint két intenzív energia találkozik, létrejön köztük a szikra, a vágy. Ezt a szikrát hozza el hálószobádba ez az intim műalkotás. Színei jótékonyan hatnak a libidóra. Párod iránt érzett szerelmed csodálatos kifejezője. Színes fényével meghitt hangulatot teremt a hálószobádban. A képet antracit keret fogja körbe, amibe háttérvilágítás került.

Mérete: 54 * 54 cm

Alapanyagok: 4 mm vastag sötétkék, szürkéskék, narancs és sárga félopálos felhős üveglapok, a két alak körül lila foltos és bordó kézműves üveg látható. Feketére patinázott ón forrasztás fogja össze az üvegrabokat, fém záróprofil fogja körbe. Antracit színű képkeretbe került, amibe LED világítást szereltünk, opálos fehér műanyaglap borírás és két képakasztó van a hátoldalán. 

Szinergia 164 darabból 97 óra alatt készült.

369.490 Ft

A kompozíció és a színek hatása a hálószobádban

Az ellentétes színek erősítik egymást a képen. A színeket szimbólumként is használtam. A férfi mint aranysárga energia a Nap, az isteni szeretet, örök fény, bölcsesség megjelenítője. A nő narancssárgája az összhang, szépség, szellem és a libidó egyensúlyát jelképezi. Haja mint a tűz lángjai. Érzékelteti a narancs piroshoz hasonló energiáit. A bordó szín a két alak körül szenvedélyt és életerőt sugároz. Lábuk körüli lila szín a női és férfi lélek egyensúlyára a gondolatok megtisztulására utal. A kék sötét nyugalmából emelkednek ki. A kompozíciót a kissé átlósan elhelyezkedő nő uralja. A szalagok vezetik a tekintetet. A színek és a kompozíció felkeltik a vágyat, az alkotás kellemes fényével intim hangulatot teremt a hálószobában.

Szinergia kimondottan hálószobába készült alkotás.

A Szinergia című festmény különleges művészi alkotás, amibe pluszként már bele került a háttérvilágítás. A képről nem készítek másolatokat vagy rendkívül hasonló klónokat. Szinergia egyszeri, és ezért különleges, értékes darab.

A háttérvilágítás adatai

A LED világítás és a tápegység teljes mértékben megfelel az EU előírásainak, CE minősítéssel rendelkezik. 

Hálózati feszültség: 222-240 V, 50 HZ

Teljesítmény: 3,6 W

Teljes vezeték hossz: 2,9 m

Így vásárolhatod meg a Szinergia című világító képet

A Szinergia című világító képet kétféle módon vásárolhatod meg:

1. Személyesen tápiószecsői alkotóműhelyemben. A személyes megtekintés előnye, hogy élőben láthatod az alkotást. Műhelyemben és otthonomban megnézheted kész munkáim, betekintést nyerhetsz az éppen készülő kép munkafolyamataiba. Látogatásodkor tudunk beszélgetni és azonnal választ kaphatsz minden felmerült kérdésedre. Vendégem vagy teára, kávéra, süteményre. A megvásárolt alkotást készpénzzel, vagy helyszíni utalással fizeted. A festményt buborékos fóliába csomagolva biztonságosan elhelyezzük autódban. Személyes vásárlásra előzetes időpont egyeztetéssel van lehetőséged. Időpontot a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre kattintva tudunk megbeszélni.

2. A képet megrendelheted kényelmesen a online, házhozszállítással. Az alkotás árát és a házhozszállítást átutalással fizeted. Online rendelés esetén Szinergiát párommal szállítjuk házhoz előre egyeztetett hétvégi napon. Szinergiát személyesen adom át Neked. A képet értéke, egyedisége és törékenysége miatt nem bízom a Postára vagy csomagküldő cégre. Csak kifizetett alkotást áll módunkban kiszállítani! Ötszázezer forintot meghaladó megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes!


Rugalmas részletfizetési lehetőség!

Ha pont most nincs annyi pénzed, lehetőséged van az alkotást részletre megvásárolni! Akár több képet is vehetsz egyszerre ilyen módon. 

Szinergiát 2 - 3 részletben fizetheted, heti vagy havi törlesztéssel. Online megrendelés esetén a házhozszállítás díja a részletekkel kerül felszámításra. Személyes vásárlásnál az első részletet készpénzben fizeted a továbbiakat átutalással. Ebben az esetben nem szükséges ismét eljönnöd a műhelybe. A kifizetett alkotást igény szerint házhozszállítjuk. Csak a maradéktalanul kifizetett képet veheted át!

Tedd izgalmasabbá hálószobád hangulatát a Szinergia világító képpel! Rakd kosaradba az alkotást!


A képpel kapcsolatos kérdéseidet a hula.zsuzsa@glassfeeling.com e mail címre küldheted el. Olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot és az ÁSZF - et!

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁSZF