Szinergia

Részletre is

A Férfi és Nő, mint két energia találkozik, létrejön köztük a szikra, a vágy. Ezt a szikrát hozza el hálószobádba ez az intim műalkotás. Színei jótékonyan hatnak a libidóra. Párod iránt érzett szerelmed csodálatos kifejezője. A képet antracit keret fogja körbe, amibe háttérvilágítás került.

Mérete: 54 * 54 cm

Alapanyagok: 4 mm vastag sötétkék, szürkéskék, narancs és sárga félopálos felhős üveglapok, a két alak körül lila foltos és bordó kézműves üveg. Feketére patinázott ón forrasztás, fém záróprofil. Antracit színű fa képkeret amibe LED világítás került, opálos fehér műanyaglap borírás és két képakasztó a hátoldalon. Továbbiak a részletes leírásban.

224.598 Ft

A kompozíció és a színek hatása a hálószobádban

Az ellentétes színek erősítik egymást a képen. A színeket szimbólumként is használtam. A férfi mint aranysárga energia a Nap, az isteni szeretet, örök fény, bölcsesség megjelenítője. A nő narancssárgája az összhang, szépség, szellem és a libidó egyensúlyát jelképezi. Haja mint a tűz lángjai. Érzékelteti a narancs piroshoz hasonló energiáit. A bordó szín a két alak körül szenvedélyt és életerőt sugároz. Lábuk körüli lila szín a női és férfi lélek egyensúlyára a gondolatok megtisztulására utal. A kék sötét nyugalmából emelkednek ki. A kompozíciót a kissé átlósan elhelyezkedő nő uralja. A szalagok vezetik a tekintetet. A színek és a kompozíció felkeltik a vágyat, az alkotás kellemes fényével intim hangulatot teremt a hálószobában.

A Szinergia című festmény különleges művészi alkotás, amibe pluszként már bele került a LED háttérvilágítás. A képről nem készítek másolatokat vagy rendkívül hasonló klónokat. Szinergia egyszeri és ezért értékes darab.

A háttérvilágítás adatai

A LED világítás és a tápegység teljes mértékben megfelel az EU előírásainak, CE minősítéssel rendelkezik. 

Hálózati feszültség: 222-240 V, 50 HZ

Teljesítmény: 3,6 W

Teljes vezeték hossz: 2,9 m

A kép anyaga és tisztítása

Az alkotás háttere sötétkék és szürkéskék felhős félopálos művészeti üveg, a nő narancs a férfi sárga félopálos üveg. Az őket körbefogó bordó és lila különleges kézműves üvegek. A darabokat feketére patinázott ón forrasztás fogja össze a kép mindkét oldalán, széleit fém záróprofil védi. A képet antracit keret foglalja magába, ebbe került a LED szalag. A hátoldalt fehér műanyag lap fedi, ami körbe van fogva ezüst színű ragasztószalaggal, így a fény nem tud oldalra kiszökni. A keret hátoldalán két rejtett akasztó található. A kép tisztítása nagyon egyszerű: Üvegtisztítóval és mikroszálas kendővel érdemes időnként áttörölni.

Vásárlás

A Szinergia című világító képet kétféle módon vásárolhatod meg:

1. Személyesen tápiószecsői alkotóműhelyemben. A személyes megtekintés előnye, hogy élőben láthatod az alkotást. Műhelyemben és otthonomban megnézheted kész munkáim, betekintést nyerhetsz az éppen készülő kép munkafolyamataiba. Látogatásodkor tudunk beszélgetni és azonnal választ kaphatsz minden felmerült kérdésedre. Vendégem vagy teára, kávéra, süteményre. A megvásárolt alkotást készpénzzel fizeted. A festményt buborékos fóliába csomagolva biztonságosan elhelyezzük autódban.

2. A képet megrendelheted kényelmesen a webshopból, házhozszállítással. Az alkotás árát és a házhozszállítást átutalással fizeted. Online rendelés esetén Szinergiát párom szállítja házhoz előre egyeztetett hétvégi napon. A képet értéke, egyedisége és törékenysége miatt nem bízom a Postára vagy csomagküldő cégre. Csak kifizetett alkotást áll módunkban kiszállítani! Ötszázezer forintot meghaladó megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes!

Rugalmas részletfizetési lehetőség!

Ha pont most nincs annyi pénzed, lehetőséged van az alkotást részletre megvásárolni! Akár több képet is vehetsz egyszerre ilyen módon. Szinergiát 2 - 3 részletben fizetheted, heti vagy havi törlesztéssel. Online megrendelés esetén a házhozszállítás díja a részletekkel kerül felszámításra. Személyes vásárlásnál az első részletet készpénzben fizeted a továbbiakat átutalással. Ebben az esetben nem szükséges ismét eljönnöd a műhelybe. A kifizetett alkotást igény szerint házhozszállítjuk. Csak a maradéktalanul kifizetett képet veheted át!

Tedd izgalmasabbá hálószobád hangulatát a Szinergia világító képpel! Rakd kosaradba az alkotást!


A képpel kapcsolatos kérdéseidet a hula.zsuzsa@glassfeeling.com e mail címre küldheted el. Olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot és az ÁSZF - et!

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁSZF