Tavasz

Részletre is

Tavasz elhozza otthonodba a megújulást és harmóniát. Zöld színeivel segíti egy fárasztó nap utáni relaxációd. Megnyugtat és mosolyával szebbé varázsolja a hétköznapjaid. Faliképként egy olajfestményre emlékeztet az üvegalkotás, ám lélegzetelállító színei csak fényben válnak láthatóvá. Ezért ablakképnek, vagy világító faliképnek ajánlom. A háttérvilágítás részleteit alább olvashatod.

Méret: 62,5 * 59,5 cm

Alapanyagok: Sötétzöld felhős 4 mm vastag félopál, zöld/fehér, halvány bézs opál művészeti üvegek, ón forrasztás, fekete patina, fém záróprofil a széleken, két akasztóval.

443.599 Ft

Ilyen hatása van a műalkotásnak mindennapjaidra

A zöld szín ellazít, nyugodttá tesz, de ugyanakkor frissítő is. Oldja a testi és lelki feszültséget, regenerál. Jó hatással van a vérkeringésre, szívműködésre. A megújulást és növekvő életet jelképezi. Biztonságot, védelmet sugároz, kiegyensúlyozottságot teremt az életedben. Ha valamilyen szín kicsit sok az adott térben, ezzel a zöld képpel jól ellensúlyozhatod. A zöld szín harmóniát teremt. A festményen egy hármas spirál köré épülnek a háttér és a haj darabjai. A spirálok középső találkozását az arc takarja. Ennek az ősi szimbólumnak a láthatatlan középpontja Tavasz szemeinél van. A spirál az örök ciklikusság jelképe. A hármas spirál jeleníti meg a múltat, jelent és a jövőt, továbbá az egységet is szimbolizálja. Ősi motívum, ami sokfelé jelen van a természetben. Láthatatlanul teremt harmóniát. Gondolj a fibonacci spirálra. Ez a háttérben meghúzódó örvénylő motívum teszi áthatóbbá a zöld szempárt. A nyugalmat árasztó mosolygó arc pozitívan hat az érzelmeidre. Ha feng shui szerint rendezed be otthonod, egy ilyen zöld képet mindenféleképpen érdemes kitenned pozitív hatásai miatt.

Tippek a kép elhelyezésére

A képet nappaliba, irodába, klubhelyiségbe ajánlom. Tavasz falra helyezve olajfestményre emlékeztet. Más képet ne tegyél közvetlenül mellé! Az erőteljes zöld színek és a hölgy tekintete magának követeli a figyelmet. Kisebb kanapé, egy fotel, komód vagy kandalló fölött kellemes és harmonikus látvány. Kiteheted nagyobb helyiségben két ablak közötti falra, így más falakon lévő képekkel is jól kijön. Ha Feng Shui szerint helyezed el a képet érdemes a helyiség bejáratával szembeni falra, a bejárathoz képest kicsit balra tenni. Ekkor tudja a kép maximálisan kifejteni pozitív hatását. Igazi szépségét természetes fénnyel átvilágítva élvezheted. Fényben a kép kerül a helyiség fókuszába. Ablak elé helyezett kanapé hátterében az ablakba akasztva különleges hátteret biztosít. Az átvilágított alkotás lenyűgöző látványáról akkor sem kell lemondanod, ha falra szeretnéd akasztani. Ebben az esetben háttérvilágítás segítségével élvezheted a fényben fürdő Tavasz látványát.

Tavasz egyedi és különleges! Egyik festményemről sem készítek reprodukciókat, így biztos lehetsz benne, hogy olyan képet birtokolsz, amiből egy van! Mivel egyedülálló művészi alkotás, kiváló befektetési lehetőség. Az üveg képek jól bírják az idő múlását. Színük soha nem fakul. Kisebb sérüléseit egy üvegműves szépen javítani tudja. Szorult anyagi helyzetben mentő öv lehet, hiszen az értékét megtartja. Sőt! Ritkaságként egyre többet ér! A képet családod akár nemzedékeken át tovább örökítheti.

Világító falikép háttérvilágítás készítésével

A háttérvilágításhoz a festmény egy hozzá illő szolid keretbe kerül. Ez a keret rejti a LED szalagot. A tápegységet kell a konnektorba dugni, így ennek elhelyezése nem okoz problémát. A kép világítását egy asztali lámpához hasonlóan tudod bekapcsolni, a hátoldalán egy opálos fehér műanyag lap akadályozza meg a fény "szökését".  A háttérvilágítás előnye, hogy naplemente után is élvezheted fényben a festményt. Este kellemes és meghitt hangulatot varázsolhatsz a megvilágított képpel. Hogyan tudsz háttérvilágítást kérni a képhez? Tedd kosaradba Tavaszt és a rendelés visszaigazolása után küldött 2.  e mailben választhatod ezt a lehetőséget. Az alkotást már világítással együtt kapod meg, aminek beszerelése képkeretezéssel együtt egy hetet vesz igénybe. 

A háttérvilágítás + képkeretezés költsége Tavaszhoz 33.500 Ft

Hogyan vásárolhatod meg a Tavasz című festményt?

A képet méretei és értéke miatt nem bízom a Postára vagy csomagküldő szolgálatra. Ezért kétféle módon tudod megvásárolni:

1. Előre egyeztetett időpontban eljössz Tápiószecsőre az alkotóműhelyembe. Ennek az előnye, hogy személyesen láthatod az alkotást vásárlás előtt. A képet rögtön haza is tudod vinni. Előtte biztonságosan becsomagolom és segítek betenni autódba, úgy, hogy útközben ne sérüljön. Ebben az esetben készpénzzel fizetsz. Fizetésedről online számlázóval állítom ki a számlát. A képet fenntartom Neked a megtekintésig!

2. Megrendeled a festményt a fent látott fotók alapján online, házhozszállítással. A kiszállítást párom végzi személyautóval hétvégi napokon, előre egyeztetett időpontban. A kép árát és a házhozszállítást előreutalással fizeted. A számla tartalmazza az alkotás és a kiszállítás díját, amit email címedre küldök el. Ötszázezer forintot meghaladó megrendelésnél a házhozszállítás ingyenes!

Rugalmas részletfizetési lehetőség!

Ha most nincs annyi pénzed, de nem szeretnéd elszalasztani, kifizetheted a festményt 2 vagy 3 részletben, heti vagy havi átutalással. A házhozszállítás, háttérvilágítás díja a részletekkel kerül felszámításra. Részletfizetési lehetőséget online vásárlásnál a rendelés visszaigazolása utáni e mailben választhatsz. 

Amennyiben személyesen vásárolsz, az első részletet a megtekintés napján fizeted készpénzben, a továbbiakat átutalással havonta. A képet természetesen igény szerint kiszállítjuk, így nem szükséges ismét eljönnöd az alkotóműhelybe.

Mindkét esetben az utolsó részlet kifizetése után veheted át az alkotást.

Ne szalaszd el a lehetőséget! Tedd kosaradba Tavaszt!

Kérdéseidre örömmel válaszolok! Írj a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot és az ÁSZF - et!

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁSZF