Tavasz zöld üvegportrékép

Részletre is

Tél után tavasz jön, rossz után jó. Foglalkoztat a megújulás az újrakezdés? Gyermek vállalás előtt állsz? Szereted a természetet,  a Föld illatát és ajándékait? Engedd hogy elragadjon Tavasz huncut zöld szeme és mosolya! Forogj a természet örvényével! Engedd át magad a zöld nyugalmának. A kép gyönyörű mélyzöld színei természetes fényben láthatók az ablakba akasztott képen. Ám lehetőséged van háttérvilágítást rendelni az alkotáshoz. A részleteket alább olvasod.

Méret: 62,5 * 59,5 cm

Alapanyagok: Sötétzöld felhős 4 mm vastag félopál, zöld/fehér, halvány bézs opál művészeti üvegek, ón forrasztás, fekete patina, fém záróprofil a széleken, két akasztóval.

Tavasz 155 darabból készült 120 óra alatt.

430.990 Ft

Ilyen hatása van Tavasznak Rád

A zöld szín ellazít, nyugodttá tesz, de ugyanakkor frissítő is. Oldja a testi és lelki feszültséget, regenerál. Jó hatással van a vérkeringésedre, szívműködésedre. A megújulást és növekvő életet jelképezi. Biztonságot, védelmet sugároz, kiegyensúlyozottságot teremt az életedben. Ha valamilyen színből kicsit sok van a nappalidban, ezzel a zöld képpel jól ellensúlyozhatod. A zöld szín harmóniát teremt a színekben és a lelkedben. A festményen egy hármas spirál köré épülnek a háttér és a haj darabjai. A spirálok középső találkozását az arc takarja. Ennek az ősi szimbólumnak a láthatatlan középpontja Tavasz szemeinél van. A spirál az örök ciklikusság jelképe. A hármas spirál jeleníti meg a múltat, jelent és a jövőt, továbbá az egységet is szimbolizálja. Ősi motívum, ami sokfelé jelen van a természetben. Láthatatlanul teremt harmóniát. Gondolj a fibonacci spirálra. Ez a háttérben meghúzódó örvénylő motívum teszi áthatóbbá a zöld szempárt. A nyugalmat árasztó mosolygó arc pozitívan hat az érzelmeidre. Ha feng shui szerint rendezed be otthonod, egy ilyen zöld képet mindenféleképpen érdemes kitenned pozitív hatásai miatt.

Tippek a kép elhelyezésére

A képet nappaliba, irodába, klubhelyiségbe ajánlom. Tavasz falra helyezve olajfestményre emlékeztet. Más képet ne tegyél közvetlenül mellé! Az erőteljes zöld színek és a hölgy tekintete magának követeli a figyelmet. Kisebb kanapé, egy fotel, komód vagy kandalló fölött kellemes és harmonikus látvány. Kiteheted nagyobb helyiségben két ablak közötti falra, így más falakon lévő képekkel is jól kijön. Ha Feng Shui szerint helyezed el a képet érdemes a helyiség bejáratával szembeni falra, a bejárathoz képest kicsit balra tenni. Ekkor tudja a kép maximálisan kifejteni pozitív hatását. Igazi szépségét természetes fénnyel átvilágítva élvezheted. Fényben a kép kerül a helyiség fókuszába. Ablak elé helyezett kanapé hátterében az ablakba akasztva különleges hátteret biztosít. Az átvilágított alkotás lenyűgöző látványáról akkor sem kell lemondanod, ha falra szeretnéd akasztani. Ebben az esetben háttérvilágítás segítségével élvezheted a fényben fürdő Tavasz látványát.

Tavasz egyedi és különleges! Egyik festményemről sem készítek reprodukciókat, így biztos lehetsz benne, hogy olyan képet birtokolsz, amiből egy van! 

Mivel egyedülálló művészi alkotás, kiváló befektetési lehetőség. Az üveg képek jól bírják az idő múlását. Színük soha nem fakul. Kisebb sérüléseit egy üvegműves szépen javítani tudja. Szorult anyagi helyzetben mentő öv lehet, hiszen az értékét megtartja. Sőt! Ritkaságként egyre többet ér! A képet családod akár nemzedékeken át tovább örökítheti.

Világító falikép háttérvilágítás készítésével

A háttérvilágításhoz a festmény egy hozzá illő szolid keretbe kerül. Ez a keret rejti a LED szalagot. A tápegységet kell a konnektorba dugni, így ennek elhelyezése nem okoz problémát. A kép világítását egy asztali lámpához hasonlóan tudod bekapcsolni, a hátoldalán egy opálos fehér műanyag lap akadályozza meg a fény "szökését". Este kellemes és meghitt hangulatot varázsolhatsz a megvilágított képpel. Hogyan tudsz háttérvilágítást kérni a képhez? Tedd kosaradba Tavaszt és a rendelés visszaigazolása után küldött 2.  e mailben választhatod ezt a lehetőséget. Az alkotást már világítással együtt kapod meg, aminek beszerelése képkeretezéssel együtt egy hetet vesz igénybe. 

A háttérvilágítás + képkeretezés költsége Tavaszhoz 35.500 Ft

Hogyan vásárolhatod meg a Tavasz című festményt?

A képet méretei és értéke miatt nem bízom a Postára vagy csomagküldő szolgálatra. Ezért kétféle módon tudod megvásárolni:

1. Előre egyeztetett időpontban eljössz Tápiószecsőre az alkotóműhelyembe. Ennek az előnye, hogy személyesen láthatod az alkotást vásárlás előtt, vendégem vagy kávéra, teára, süteményre, megnézheted a többi alkotást és a készülő képem. Tavaszt rögtön haza is tudod vinni. Előtte biztonságosan becsomagolom és segítek betenni autódba, úgy, hogy útközben ne sérüljön. Ebben az esetben készpénzzel vagy helyszíni utalással fizetsz. Egyeztessünk időpontot e-mailben! Irj a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre!

2. Megrendeled a festményt a fent látott fotók alapján online a saját házhozszállításunkkal. A kiszállítást párom végzi személyautóval hétvégi napokon, előre egyeztetett időpontban. Én is vele tartok és személyesen adom át Neked Tavaszt. A kép árát és a házhozszállítást előreutalással fizeted. A számla tartalmazza az alkotás és a kiszállítás díját, amit email címedre küldök el. Ötszázezer forint feletti megrendelésnél a házhozszállítás ingyenes!


Rugalmas részletfizetési lehetőség

Tavaszt lehetőséged van részletre megvásárolni. Rendelésed hetente, vagy havonta 2-4 részletben is fizetheted. A házhozszállítás, háttérvilágítás díja a részletekkel kerül felszámításra. Részletfizetési lehetőséget online vásárlásnál a rendelés visszaigazolása utáni e mailben választhatsz. Amennyiben személyesen vásárolsz, az első részletet a megtekintés napján fizeted, a továbbiakat átutalással havonta. Az utolsó részlet kifizetése után veheted át az alkotást.


Élvezd az alkotás pozitív hatásait! Görgess fel és tedd kosaradba Tavaszt!

Kérdéseidre örömmel válaszolok! Írj a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi Szabályzatot és az ÁSZF - et!

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁSZF