Zöld Tündér

Szereted a természet zöldjét és az érdekes modern alkotásokat? Itt egy kis kép, ami elhozza otthonodba ezt a kettőt egyesítve. Különlegessé teszi előtered, étkeződ, vagy nappalid. Tedd az ablakba és engedd, hogy elvarázsoljanak a nyugalmat árasztó színek, vagy rendeld meg háttérvilágítással, amiről lejjebb olvashatsz.

Mérete: 20 * 24 cm

Anyaga: A kép szinte teljes egészében kézzel nyújtott egyedi művészeti üveglapokból készült. Zöld, türkiz, kék/zöld opálos üveglapokból egy kevés sárgával. A tündér feje mögött áttetsző zöld és sárga mintás üvegdarabokkal (Nem festett!). Az üvegdarabokat feketére patinázott ón forrasztás fogja össze. A képet keskeny fém u záróprofil keretezi, amire két akasztót forrasztottam.

40.000 Ft

Az üvegalkotás hatása otthonodban

Kellemes zöld árnyalatainak köszönhetően a képnek nyugtató és stresszoldó hatása van. Az alkotás a zöld mellett kevés kék és sárga színt is tartalmaz, amelyekből a zöld színt lehet kikeverni. A zöld a színskála közepén van és egyesíti a kék és sárga hatását. Benne van a hit és tudás, szellem és lélek, égi és földi, férfi és nő. A termékenység és megújulás színe. A természetben körülvesz minket mindenféle árnyalata. Ezért van a képnek a természethez hasonlóan üdítő hatása. 

A műalkotást egyik oldalon az íves vonalak uralják, így ezek ellensúlyozzák a tündér hajvonalától kezdődő egyeneseket és a hegyes elemeket. Ezek a formák mind megtalálhatók a természetben, ezért a képben egyensúly van. A hegyes darabok átlós vonalvezetése dinamikus és mivel hegyesek van egy férfias hatásuk. Mentális és fizikai energiákat sugall. Ezzel szemben a tündér arcéle és az arc körüli háttér íves, és így nőiesebb, lágyabb érzetet kelt. A körívek az átlókkal ellentétben nyugalmat adnak. Mind a színek, mind a formák egyensúlyt teremtenek a kompozícióban, így nyugalmat áraszt otthonodban kis mérete ellenére.

Hova akaszd a Zöld Tündért?

A zöld egyesíti a hideg és meleg színeket, így tulajdonképpen bármilyen szín társaságában jól mutat. Persze vannak kivételek. Rózsaszín, ciklámen és magenta uralta enteriőrben furcsán nézne ki. Ezt a képet jó szívvel ajánlom városi kis lakásba. Előtérbe, nappaliba zöld növények közelébe, étkezőablakba, vagy akár a gyerekszoba ablakába. A falon szép zöldes, sárgás, és kék képek társaságában. A Tündér főleg kézműves üveglapokból készült, amelyeknek természetes fényekben igazán különlegesek a színei. Minden fényviszonyban kicsit más. Falon az üveg textúrái érdekesek. A képhez használtam rücskös üveglapokat is. A Tündér halántékát pedig egy szép áttetsző domború zöld lámpagyöngy díszíti, ami még érdekesebbé teszi az alkotás felületét. Kis mérete ellenére egy nagyon feltűnő darab, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezért több kép között lehet központba helyezni.

Az alkotást saját kútfőből készítettem és csak ez az egy lesz belőle! Egyik alkotásomról sem készítek reprodukciókat, vagy rendkívül hasonló utánzatokat!

Bár ez a kép is sokkal lenyűgözőbb fényben, én háttérvilágítás helyett az ablakot ajánlom. Ezek az egyedi üveglapok mesterséges fényben közel sem olyan szépek, mint egy kis napsütésben, vagy a lenyugvó nap fényében. Falon is jól mutat, főleg ha ráirányul egy lámpa. Ablakba akasztáshoz bármelyik barkácsboltban be lehet szerezni vékony láncot, ruhaszárítókötél akasztót, amit az ablakkeretbe kell csavarni. 

Ha mégis a képkeretbe szerelt háttérvilágítást választod: 

A háttérvilágítás és képkeretezés együtt 17.155 Ft

Hogyan vásárolhatod meg a Zöld Tündér című modern festményt?

1. Online vásárlásnál a kis képeket az MPL házhoz szállítja. Előre utalással fizeted ki az alkotást és a szállítást. Miután megérkezett az utalásod, becsomagolom a megrendelésed és átadom az MPL - nek, akik 3 munkanapon belül kézbesítik címedre. A kiszállítás díja 1800 Ft. A csomagolás ingyenes!

2. Ha nagyobb alkotást is rendeltél azzal együtt kiszállítjuk címedre saját házhozszállítási szolgáltatásunkkal. 

3. Lehetőséged van előre egyeztetett időpontban tápiószecsői alkotóműhelyembe ellátogatni és vásárolni. Vendégem vagy kávéra, teára vagy üdítőre és süteményre. Betekintést nyerhetsz a készülő alkotás munkafolyamataiba és személyesen könnyebb kérdezni.

Tedd üdébbé és kellemesebbé otthonod a Zöld Tündérrel! Kattints az oldal tetején a kosár gombra!

Az alkotással kapcsolatos kérdéseid a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre írd meg!

Olvasd el az ÁSZF - et és az Adatvédelmi Szabályzatot! Fogyasztó Barát aranyos kis képregényekben tájékoztat jogaidról.