Zöld Tündér modern üvegkép

Ismerd meg Zöld Tündért, aki elhozza lelkedbe és otthonodba a természet üdeségét zöld, türkiz és sárga színeivel. Ő az erdők jólelkű tündére, aki alig észrevehetően olvad bele az erdő zöldjébe. Úgy tekint Rád, mint a természet részére, akit óvnia kell.

Mérete: 20 * 24 cm

Anyaga: A kép nagy részben kézzel nyújtott egyedi művészeti üveglapokból készült. Zöld, türkiz, kék/zöld opálos üveglapokból egy kevés sárgával, egy zöld lámpagyöngy elemmel. A tündér feje mögött áttetsző zöld és sárga mintás üvegdarabokkal (Nem festett!). Az üvegdarabokat feketére patinázott ón forrasztás fogja össze. A képet keskeny fém u záróprofil keretezi, amire két akasztót forrasztottam.

Zöld Tündér 48 darabból 26 óra alatt készült.

43.950 Ft

Az üvegalkotás hatása Rád

Kellemes zöld árnyalatainak köszönhetően a képnek nyugtató és stresszoldó hatása van. Az alkotás a zöld mellett kevés kék és sárga színt is tartalmaz, amelyekből a zöld színt lehet kikeverni. A zöld a színskála közepén van és egyesíti a kék és sárga hatását. Benne van a hit és tudás, szellem és lélek, égi és földi, férfi és nő. A termékenység és megújulás színe. A természetben körülvesz minket mindenféle árnyalata. Ezért van a képnek a természethez hasonlóan üdítő hatása. 

A műalkotást egyik oldalon az íves vonalak uralják, így ezek ellensúlyozzák a tündér hajvonalától kezdődő egyeneseket és a hegyes elemeket. Ezek a formák mind megtalálhatók a természetben, ezért a képben egyensúly van. A hegyes darabok átlós vonalvezetése dinamikus és mivel hegyesek van egy férfias hatásuk. Mentális és fizikai energiákat sugall. Ezzel szemben a tündér arcéle és az arc körüli háttér íves, és így nőiesebb, lágyabb érzetet kelt. A körívek az átlókkal ellentétben nyugalmat adnak. Mind a színek, mind a formák egyensúlyt teremtenek a kompozícióban, így nyugalmat áraszt otthonodban kis mérete ellenére.

Hova akaszd a Zöld Tündért?

A zöld egyesíti a hideg és meleg színeket, így tulajdonképpen bármilyen szín társaságában jól mutat. Persze vannak kivételek: rózsaszín, ciklámen és magenta uralta enteriőrben furcsán nézne ki. Ezt a képet jó szívvel ajánlom városi kis lakásba. Előtérbe, nappaliba zöld növények közelébe, étkezőablakba, vagy akár a gyerekszoba ablakába. A falon szép zöldes, sárgás, és kék képek társaságában. A Tündér főleg kézműves üveglapokból készült, amelyeknek természetes fényekben igazán különlegesek a színei. Minden fényviszonyban kicsit más. Falon az üveg textúrái érdekesek. A képhez használtam rücskös üveglapokat is. A Tündér halántékát pedig egy szép áttetsző domború zöld lámpagyöngy díszíti, ami még érdekesebbé teszi az alkotás felületét. Kis mérete ellenére egy nagyon feltűnő darab, nem lehet figyelmen kívül hagyni, ezért több kép között érdemes fókuszba helyezni.

Zöld Tündér, mint minden alkotásom egyszeri. Nem készítek belőle másolatokat, vagy nagyon hasonló darabokat. Így biztos lehetsz benne, hogy egyedi és különleges képet birtokolsz!

Tündér háttérvilágítással

Bár ez a kép is sokkal lenyűgözőbb fényben, én háttérvilágítás helyett az ablakot ajánlom. Ezek az egyedi üveglapok mesterséges fényben közel sem olyan szépek, mint egy kis napsütésben, vagy a lenyugvó nap fényében. Falon is jól mutat, főleg ha ráirányul egy lámpa. Ablakba akasztáshoz bármelyik barkácsboltban be lehet szerezni vékony láncot, ruhaszárítókötél akasztót, amit az ablakkeretbe kell csavarni. 

Ha mégis a képkeretbe szerelt háttérvilágítást választod: Az alkotás egyszerű, a forrasztás színéhez illő keretbe kerül, amibe LED szalagot szerelünk. A kép hátoldalát fehér lap borítja megakadályozva a fény szökését. A világítás az EU előírásainak megfelelő CE minősítéssel rendelkezik. Háttérvilágítást a megrendelést visszaigazoló e-mailre válaszolva tudsz rendelni. A keretezés és a LED beszerelése egy hetet vesz igénybe.

A háttérvilágítás és képkeretezés együtt 19.155 Ft

Hogyan vásárolhatod meg a Zöld Tündér című modern üvegalkotást?

1. Online vásárlásnál a kis képeket az MPL házhoz szállítja. Előre utalással fizeted ki az alkotást és a szállítást. Miután megérkezett az utalásod, becsomagolom a megrendelésed és átadom az MPL - nek, akik 3 munkanapon belül kézbesítik címedre. A kiszállítás díja 1800 Ft. A csomagolás ingyenes!

2. Ha nagyobb alkotást is rendeltél azzal együtt kiszállítjuk címedre Zöld Tündért saját házhozszállítási szolgáltatásunkkal. Ebben az esetben személyesen adom át megrendeléseid. A saját házhozszállítást hétvégi napokon végezzük párommal, előre egyeztetett időpontban. Időpont egyeztetéshez kattints a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre.

3. Lehetőséged van előre egyeztetett időpontban tápiószecsői alkotóműhelyembe ellátogatni és vásárolni. Személyesen láthatod Zöld Tündért és a többi kész alkotást. Vendégem vagy kávéra, teára vagy üdítőre és süteményre. Betekintést nyerhetsz a készülő alkotás munkafolyamataiba és személyesen könnyebb kérdezni.


Rugalmas részletfizetési lehetőség

Százezer forint feletti megrendelésnél lehetőséged van részletfizetést kérni. Erre a megrendelést visszaigazoló automatikus email utáni levelet követően van lehetőséged. Megrendelésed igény szerint fizetheted heti, vagy havi 2-4 részletben minden esetben átutalással. A házhozszállítás díját is a részletekkel egyenlíted. A megrendelt üvegalkotásokat az utolsó részlet beérkezése után veheted át.


Tedd üdébbé és kellemesebbé otthonod a Zöld Tündérrel! Kattints az oldal tetején a kosár gombra!

Az alkotással kapcsolatos kérdéseid a hula.zsuzsa@glassfeeling.com email címre írd meg!

ÁSZF 

  Adatvédelmi Szabályzat