RUGALMAS RÉSZLETFIZETÉS

Ha most nincs egyszerre annyi pénzed, viszont nem szeretnéd elszalasztani...

Ismerős helyzet, amikor nagyon jó lenne megvásárolni a kiszemelt árut, csak pont most nincs annyi pénz a számládon? Ezt magam is gyakran átélem és ezért sok mindenről le is maradtam. Ez soha nem volt jó érzés!

Azért, hogy Te ne járj így, lehetőséged van az alkotásokat részletre megvásárolni. Száz ezer forint feletti vásárlásnál már igényelheted ezt a fizetési módot, és akár több képet is vásárolhatsz így egyszerre. Nem kell elszalasztanod a lehetőséget! A részletre vásárolt festményeket is kérheted házhozszállítással, vagy eljöhetsz érte személyesen az alkotóműhelyembe. Ha nem ablakba szeretnéd akasztani a megrendelt alkotást, ebben az esetben is lehetőséged van a háttérvilágítást készíttetni. A kiegészítő szolgáltatásokat szintén a részletekkel fizeted ki. A megvásárolt festményt/festményeket az utolsó összeg átutalása után veheted át. Személyes vásárlásnál az első részletet készpénzben fizeted a továbbiakat átutalással. Online megrendelésnél átutalással egyenlíted ki a vételárat.

Nem bank! Nincsenek kamatok. Csak a festmények és az igénybe vett szolgáltatások árát utalod át, igény szerint heti vagy havi elosztásban. Négyszázezer forint felett maximum 4 részre osztva fizetheted a kiszemel alkotásokat. A teljes vételár átutalása után veheted át festményeidet. 

Nézz szét online galériámban és vásárolj nyugodtan! Kattints a gombra!