HÁTTÉRVILÁGÍTÁS KÉSZÍTÉSE ÜVEGFESTMÉNYEIMHEZ

Fényben az igazi!

Alkotásaim ritka kivétellel természetes fénnyel átvilágítva, egy ablakba akasztva tesznek igazán különleges és mély benyomást a nézőre. A színes, felhős opálos művészeti üveglapok árnyalatai folyamatosan változnak az ablakon beszűrődő fénnyel együtt. Új és új arcát fedezheted fel így az üveggel színezett festményeknek. Amikor függöny helyett az alkotással díszíted ablakod az adott tér fókuszába helyezed a képet. 

A fény és a színes üveg lenyűgöző hatásáról nem kell lemondanod, ha nem szeretnéd a megvásárolt festményt az ablakba akasztani. Képkeretező és villanyszerelő szakembereinknek köszönhetően a faliképet is élvezheted átvilágítva modern LED világítással. Ezzel az alkotást igény szerint világító faliképpé alakítjuk.

A festmény kap egy hozzá illő szolid keretet, ami magában rejti a világítást. Ezután a képet felkapcsolhatod, mint egy asztali lámpát és a háttérvilágításnak köszönhetően falon is élvezheted a fény és üveg találkozásának szépségét és hatását. A színes fények kellemes hangulatot varázsolnak a helyiségben nappal és este is. 

A háttérvilágítással kiegészített alkotás hátoldalát fehér műanyag lap borítja, ami körbe van ragasztva ezüst színű ragasztószalaggal, így a fény nem szökik ki oldalra. A keretre két rejtett akasztó kerül. A kapcsolót a kép alján középen kivezetett dróton találod.

A világítás az EU szabványoknak megfelelő, CE minősítéssel rendelkezik. A LED szalaghoz tartozó tápegységet kell a konnektorba helyezni, így nem okoz gondot az elrejtése.

A háttérvilágítás ára a kép méretétől függ. Minden esetben képkeretbe építve kivitelezhető. A keretezés és világítás beszerelése  egy hetet vesz igénybe. A világítást az online galériában megrendelt festményekhez a rendelést visszaigazoló e mail után küldött levélben tudsz igényelni. A világítás árát külön tételként tüntetem fel számládon.
A háttérvilágítás árakat az alkotások részletes leírásában találod az online galériában. Minden esetben az adott alkotás méretének megfelelő pontos ár szerepel a leírásban! Személyes vásárlásnál a háttérvilágítással ellátott képet igény szerint házhoz szállítjuk, így nem szükséges ismét eljönnöd az alkotóműhelybe. A világítás és házhozszállítás költségeit előre fizeted a kép árával együtt.